Sidor

onsdag 9 november 2011

Finaste handsfreen

En av mina nya favoritbloggar inspirerade mig att pimpa telefonen med pärlplattepärlor. Det var lite klurigt till en början, men när man väl fått in snitsen så gick det snabbt som attan. Jag använde tapetkniv, skärmatta och rundtång.Jag hann knappt klart förrän min kära lillasyster satte igång ett eget pärlprojekt och smyckade telefonen i rosa och rött. Hur fint som helst!

23 kommentarer:

Helena sa...

Kul! Blev ju supersnyggt. Lovar att du kommer få många positiva kommentarer när du har dem på dig. :_)

Nyman sa...

Jag måste också göra så, skönt med lite färg i höstmörkret. Måste bara skaffa fram pärlor =-D

Postadress Torslanda sa...

Hur fint som helst!!!!

Mia sa...

Fint! Har dock inga lurar men hade jag haft det skulle jag genast sätta igång och trä pärlor.

Anonym sa...

Vilken bra idé! Å fint utfört :) det här blir det till att försöka sig på.
/maria

Johanna sa...

Vilket bra pysseltips.
Perfekt då jag antar att sladdarna inte trasslar sig lika mycket så här.
///Johanna

Drutten sa...

Snyggt! Borde vara bra för att slippa sladd-trassel!

Anonym sa...

Måste bara fråga - VAR kommer den lilla tekule-roboten ifrån!?!? (sista fotot i inlägget från den 19 augusti)
Jag älskar robotar och den här var helt underbart söt :-)
Lena

Petra / Popetotrora sa...

Fasen, vad tjusigt! :-)

Anonym sa...

De där såg jag i nån blogg nån dag och föll verkligen för. Nu förstår jag ju hur man gör också efter ditt inlägg. Funderar på att testa det själv... Kram

Frida sa...

fina, kan man göra det på telefonLaddare också kanske? ^w^

Malin på pastill.nu sa...

Tack för fina kommentarer :-)

Lena: den är från Lagerhaus :-)

Monkan sa...

Absolut finaste! Så du skär upp varenda rackarns lilla pärla? Huja, vilket jobb, men ska den bli fin får man lida pin :) Jag vill ju så gärna också använda mina pärlplattepärlor så det här tipset måste jag lägga på minnet. Och bloggtipset, oj hur har jag kunnat missa den bloggen förut.

jojo sa...

Jag har också gjort en pärlsladd tidigare. Många finurlar på hur jag lyckades att få pärlorna på sladden :) Fast min iFån blev stulen för ett par veckor sedan, så jag har ingenting att använda sladden till nu...

E.Winberg sa...

Tack för fina kommentarer!

Va snyggt det där var, måste jag göra ikväll, om jag klurar ut vart jag gjort av pärlorna ;)

Fröken Pimpinett sa...

Fiffigt pyssel! Och fint resultat.

Mönstret till babytossorna finns i butik nu. Om du inte får tåg på det får du höjts till, så kanske jag kan skicka en kopia...

Lillstrumpan sa...

Sv: Vilken kul idé! Fint som snus. Jag är också kass på att följa mönster (och recept), så ibland blir det inte riktigt som man tänkt..

Malin sa...

Tack för din kommentar, visst är dem söta =D Gjorde denna dekoration på mina hörlurar också, dekorativt blev det verkligen. =D

Pysselmajorna sa...

sv: Vad kul att du testar att göra en egen prinsessbakelse. Jag har använt en enkel sytråd och sen får man försöka sy på insidan så att tråden inte syns. Öppna stick in nålen i en ögla på insidan och sen ner i botten innanför där prinsesstårtan slutar. Hoppas detta hjälper dig lite, men kollar man super noga så kan man nog se min tråd på vissa ställen med men det är inte mycket.
Lycka till :)

LadyNight sa...

Vilken rolig idé! :)

aLva sa...

Gud så häftigt! Nu kanske man ska önska sig en smartphone bara för hörlurarnas skull... ;)

Borgmästaren sa...

Vad fint det blev! HIttade just din blogg och det var ljuvlig läsning!

Musqot sa...

Så fina! Blev inspirerad och har köpt en hel burk med pärlor;) Har länkat från Musqot, hoppas det är ok.

Hälsningar Musqot