Sidor

måndag 21 november 2011

Vinn ett lapptäcke!

Kiiromi har startat en insamling hos Unicef för barn i världen som inte har det där självklara som våra barn har. Vi är många som varit med och bidragit med lappar till detta färgglada härliga lapptäcke och du kan vara med att tävla om det! För varje 50-lapp du skänker får du en lott.

Surfa in till Kiiromi så ser ni hur ni är med i utlottningen, det är lätt som en plätt!

3 kommentarer:

Vardaxlyx sa...

Självklart!! Fixat =)
Önskar dig en trevlig dag!

aLva sa...

När folk säger: "Tänk på barnen i Afrika." blir jag så upprörd, för visst är det många i Afrika som har det jobbigt, men det finns såklart massa människor över hela världen som också har det. Kanske till och mer värre! Till och med i Sverige finns det barn som lever på gatan, inte alltid så det syns - de kanske till och med går i skolan - men det finns.

Bara för att jag har en bok-blogg så måste jag tipsa dig om böckerna 'Bryta om' och 'Hoppas'. Ju fler som läser dem, ju fler är det som blir mer medvetna och kan hjälpa till, eller hur? :)

Malin sa...

Hej!
Hittade detta inlägg hos dig och blev väldigt inspirerad! :-) Tyvärr var det försent att tävla hos Kiromii, så istället startade jag en gen insamling där man kan vinna ett av mina handgjorda smycken varje månad. Ha de gott!