Sidor

torsdag 5 januari 2012

Pussvänlig giraff

Idag har jag varit på Fotografiska och spanat in Nick Brandts underbara fotoutställning. Kvällens skiss blir då såklart på ett av Afrikas fina djur.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Söt! Superfina illustrationer i skisser :) /maria

Mimmi Staaf sa...

Hej Fröken Pyssel!
Vilken rolig blogg, och vilka fina saker, jag blir verkligen inspirerad och sugen på pyssel!! Jättefint..
Om du slipar upp teakmöbeln och grundmålar blir det ibland som att det "blöder" igenom och blir brunaktigt, det är beroende på vad möbeln är behandlad med tidigare, som kryper upp igenom färgen. Jag brukar använda en speciell grundfärg för att stoppa detta "blödande". Jag kommer inte ihåg vad den heter nu, men fråga efter grundfärg stopp eller något sådant, beskriv ditt ev. problem för personalen så borde de veta vad du menar. Om det är riktigt besvärligt finns det till och med grundfärgstopp för våtrum som inte släpper igenom något, men försök med den första så att trä't kan andas lite.. Annars är det bara att måla på! Lycka till, spännande! Nu ska jag kolla vidare här på din blogg :-) Trevlig helg!

aLva sa...

Jag ville också se Nick Brandts utställning, men den slutar 8 januari och jag åker till Constigt (mangakonvent) idag och stannar där till den 8... snyft :(

Berätta gärna hur det var så jag får en liten inblick i det!:)

jejja79 sa...

hello, vilken underbar blogg du har. Hur mycket inspiration som helst =) keep up the good work =)

Helena, Craft and Creativity sa...

Finfin giraff! Vad duktig du är!

Jag har också sett utställningen och förundrades över de vackra djurbilderna, eller djurporträtten kanske man ska säga. Fantastiska, hur som helst! :-)

Ha en mysig helg!

fruU sa...

Så flink du er. Herlig skisse

LyckligaPraliner sa...

Och jag bara gillar dina skisser och illustrationer mega mycket! :)

Trevlig helg!

Ann-Louise

ElinStrååt - Art&Photo sa...

Åå vilken fin giraffbild! :D
svar: Tack så jättemycket!

Kanel & Cayenne sa...

Vilka underbara illustrationer du gör! Gillar MYCKET. Tack för tipset om barnrum, det ska jag lägga på minnet. :) /Nellie

Rumpetuss sa...

Du är sååååå duktig!! Ville verkligen pussa på skärmen men höll mig =)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Svar tillbaka:

Jag har också en wacom bamboo och använder photoshop men får inte alls så fina linjer som i du, t.ex. på flickan i inlägget under med fisken. Har du någon bra tutorial du lärt dig efter eller kunde du bara helt själv få till det så fint? :)