Sidor

torsdag 8 mars 2012

Pysselstafett

Hjälp vad fort tiden går. Vi har redan hunnit en bit in i mars och pysselstafetten drog igång för hela 8 dagar sen. Häng med och kika in på alla fina beskrivningar! Mitt eget bidrag presenteras här på Pastill.nu den är den 26:e mars.

6 kommentarer:

Beas sa...

Den har jag helt missat... ska bli spännande att se allas bidrag, inklsive ditt.
*klickar vidare på länken*

Edith och Jag sa...

Det ska bli spännande att se vad det blir för pyssel i pysselstafetten. Har du redan bestämt vad du ska pyssla?

Kul att du gillade mina foto på penséerna. Kameran jag använder är en Canon EOS 550D och objektivet jag använt till blommorna är Canons EF 50 mm 1:1.8. Ett standardobjektiv som visat sig vara mycket användbart till inomhusfotografering.

Kram Maria

cleanlivingbymed sa...

Spännande :) Det har jag missat, måste genast gå in och kolla på pysselstafetten.

Kram

Fiffiga Systrar sa...

ja och det är så kul! Kram från oss!

sveas punkt. sa...

Det är så skoj, min första pysselstafett och jag börjar bli riktigt pirrig, den 18:e är det min tur!
Ska bli så kul att se vad du hittat på!
// Sandra

CreandoPhoto sa...

Kul att följa alla er som vågar vara med. Själv är jag för feg.... Tror på prestationsångest.

Kramar Kicki