Sidor

onsdag 4 april 2012

Svart


Den här veckan är det svart som gäller i Sveas färgutmaning. I vårt förra hem var allt svart och vitt. Även om jag fortfarande tycker att det är snyggt i andras hem så är jag själv dödligt trött på det svartvita. När jag knappt hittade en enda svart sak i vårt hem så kände jag mig riktigt nöjd!Klär mig i svart gör jag dock fortfarande, även om det numera är långt ifrån bara svart som gäller. För några år sedan sa sambon att jag fick köpa vad jag ville i butiken så länge det inte var svart. Då var det svårt, idag hade det blivit dyrt ;-)En svart detalj hittade jag i alla fall. Den charmiga vattenbuffeln som jag köpt i en butik i Hanoi i Vietnam. Det är en sån där souvenir som jag nog aldrig kommer att tröttna på.

12 kommentarer:

Christine sa...

skjørtet er så fint! :D

sveas punkt. sa...

:) Jag älskar svart men det får inte bli för mycket... och vad för mycket är varierar väl..?
Fina bilder du tar!
// Sandra

Emma sa...

Bra jobbat! Hade också svårt att hitta svart i hemmet mitt :)

Helena, Craft and Creativity sa...

Samma här, skulle också ha problem att hitta svarta saker hemma. Trots att jag tycker det är snyggt. Det är bara att inse, jag är en pastellig typ... ;-)

Jag förstår att vattenbuffeln är en favorit, jättefin!

Fröken Foto sa...

;)
Kram kram Malin

Två Små Gryn sa...

Jag hade nog haft lite lättare att hitta svart här hemma, även om det är rätt blandat ändå!

Vardaxlyx sa...

Då var det snart dax IGEN! Kvasten är nu uppdaterad till en 2.0. Påskharen sitter bredvid. Även han uppdaterad till senaste version så here we come Blåkulla!! Önskar dig en kanon bra skärtorsdag ;-)

Postadress Torslanda sa...

Härligt med alla dessa stafetter som du är med i - ger massor av inspiration för oss som kikar in här. Ha en riktigt skön Påsk!

Nyman sa...

Oj vilka härliga detaljbilder, speciellt vattenbuffeln. Häftig! Ja, svart och vitt dominerar - utan tanke, här hemma. Det är nog dags att tänka om och få in lite färg :D

Ha en fin påsk,
Malin

maria syr och så vidare sa...

Vilka fina bilder! Min garderob går nästan bara i gråskala men jag har som ambition att ändra på det och du får mig att tro att det går!

Li.W sa...

Så fint! Gillar vattenbuffeln skarpt!
Och din fina kjol. Har du sytt den? Skulle även kunna tänka mig en sån i en puder-rosa variant nu till sommaren :)
Glad Påsk!
Linda

CreandoPhoto sa...

Snygga bilder och återigen slås jag av hur olika inredningsstil vi har :) Gillart!
Kramar