Sidor

lördag 26 maj 2012

Hatthylla

Nu är det ordning och reda i hallen. Efter fyra år har vi fått upp en hatthylla! Man ska ju inte förhasta sig ;-) Skiva och konsoller är köpta och tillsågade på byggvaruhuset. Jag målade dem i antikvitt. De finfina krokarna har jag köpt på Clas Ohlsson. Nu är frågan vad man ska ha ovanpå hyllan. Förslag?

21 kommentarer:

LOPPISTAN sa...

Gamla hattaskar och små resväskor. Fast du som är så duktig med symaskinen kan ju sy riktigt färgglada korgar!

kungen o majkis sa...

Härliga krokar! Uppepå skulle jag vilja förslå lite förvaring. Ett par stora zinklådor eller korgar av något slag som man kan ha mössor och scarfsar och skruffs utan att det ser stökigt ut.

Finfina hylla :-)!

Paulina sa...

Men.Vad glad jag blev nu. Har precis satt igång med ett hallprojekt och har funderat på var jag kan hitta sådana där krokar. U made my day! classe han e bra han ;)

kavallinskan sa...

Vilken fin hatthylla, med fina krokar! Om du gillar att gå på loppis så kanske du kan fynda korgar att förvara i, gärna olika korgar, det skulle nog vara fint.
Ha en fin lördag!
kram

Postadress Torslanda sa...

Snyggt! Gillar verkligen krokarna!! Jag skulle föreslå korgar. Antingen vita eller i ngn naturfärg. Beroende på hur resten av hallen ser ut.

Linda sa...

hattaskar är ju helt underbart men lite opraktiskt kanske. själv har jag korgar ovanpå med vantar och mössor på vintern. på sommaren kan man ju ha "sommartillbehör" som hjälmar, reflexvästar och saronger typ. :)btw äääälskar alla dina pyssel :)

Sofia-Sobeide sa...

Fint! Och tänk att man kan hitta så fina krokar på Ohlsson!

Jag hade nog lagt korgar eller fina lådor med vantar, halsdukar, hattar och sådant.

hönapöna sa...

jag har en blandning av korgar och hattaskar... resväskor lät också snyggt...!
Det viktigaste är att allt krafs får plats, så stoora förvaringsgrejer är nog det viktigaste!

Christine sa...

så kult :D

Anonym sa...

Blev super snyggt! Korgar med vantar, mössor osv kanske? :)

Anonym sa...

Så fin! Jag gjorde en liknande för några år sedan, men den lämnade jag kvar i hyreslägenheten som jag flyttade ur. Det ångrar jag nu. Hur som helst, jag hade naturfärgade korgar ovanpå för förvaring av vantar och annat bös :)

Lina på rumochrabalder sa...

Korgar! Fulla av sjalar i olika färger så det liksom svämmar över på kanterna. Vilken fin hylla och krokarna sen då!

Edith och Jag sa...

Den hatthyllan gillade jag verkligen. Jättesnygg! Ja någon form av förvaring för vantar och annat smått och gott kan ju vara bra att ha men hattaskar som flera föreslår låter roligare. Du kommer helt säkert på något fiffigt och fint.
Kram Maria

Ps. Din akvarellpippi är superfin. Blev nästan sugen på att leta upp mina gamla färger när jag såg den.

Katarina sa...

Häftigt! Riktigt fina krokar!

Mia sa...

Enkelt men snyggt det gillas. Har också tittat på de där tjusiga krokarna från claes ohlsson. Måste bara komma på vad jag skall använda dem till då vi redan har en hatthylla.
Korgar tycker jag är bra men inte för tunga för det skall ju vara lätt att lyfta ner och upp dem.

CreandoPhoto sa...

Hattar?

hennihenni sa...

Tygkorgar i härliga färger! Eller hattar :)

Sofia sa...

Åhh vad fint det blev! Den ser nästan exakt ut som våran som är i orginal från 1948. Det är den bästa hatthylla jag har haft, alla verkar gilla krokar med än galgar så den är så praktisk!

Helena, Craft and Creativity sa...

Snygga krokar, som sagt. Och fin hylla! Vi har en liknande i vår hall som vi byggt själva. Men vår är låg så att barnen själva kan hänga sina kläder under.

På vår hylla ligger gamla kvitton, nycklar, solkräm, solhattar, hårborste, mynt, inköpslistor och annat smått & gott huller om buller. Kanske inte så snyggt... ;-)

Linda, Fröken S sa...

Snyggt! Detta är en idé jag tar med mig och sparar i framtida projekt!

Zima sa...

Du har fått många bra tips redan på vad du kan ha på hyllan. Jag håller med om att det vore fint med hattaskar. Kanske inte så praktiskt dock? Beror ju på syftet. :) Ska bli kul och se vad du hittar på för jag behöver själv lite tips på snygg ovanpå förvaring till min hatthylla (som för övrigt har likadana krokar som din - de är såå snygga!)
Maria