Sidor

tisdag 8 maj 2012

Bra grejer

Trött tröttare Malin. Fast samtidigt så fasligt uppe i varv av allt roligt som händer på jobbet. Jag liksom studsar iväg på morgonen. Nu är jag så trött att ögonen går i kors, men ändå kan jag inte somna för det bubblar över av idéer i huvudet. Är det inte jobbrelaterat så är det Pastill-saker. Det är cirkus i huvudet och bra känsla i magen. Det är bra grejer.

12 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Och så fina bilder på det.... Kanon! Men du, var rädd om dig iallafall... :)

Kram Kram

Lina på rumochrabalder sa...

Vilken bild! Våryra! Härligt!

Emma sa...

Låter spännande! Vad härligt att få vara så kreativ :)
Kram på dig!

designofluna sa...

Visst är det härligt när det känns så! Bortsett från tröttheten på morgonen då!
Kram
Malin

kungen o majkis sa...

Ljuvligt vacker bild!
Ett tips som jag brukar använda mig av när jag är kreativ i huvudet när jag ska sova, är att ha ett litet anteckningsblock brevid sängen och skriva ner det du tänker på...så du kan släppa det sedan och sova gott istället :-)!

Kram!

aLva sa...

"Cirkus i huvudet och bra känsla i magen" - mycket fint skrivet! ^^

Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... sa...

Jag vet precis hur det känns, kunde inte dygnet har några fler timmar =)

KRAM Karoline

Engelska Villan sa...

Hej!
Det låter fantastiskt! :)
Och vilken fantastisk bukett med rosor!
Å, vilken fantastisk blogg du har...
Kram Anna

Fiffiga Systrar sa...

Så härligt det låter! Kram från oss

Helena, Craft and Creativity sa...

Känner igen mig! Men även roliga saker kan ta på krafterna. Så kom ihåg att stanna upp och andas också. :) Kram!

Edith och Jag sa...

Det låter härligt! Blir nästan lite avis. Tröttheten känner jag igen men så mycket kul tycker jag inte att det händer i mitt liv just nu. Någon lagom intressant och spännande utmaning kunde gärna få knacka på i mitt jobbliv.
Sköt om dig!
Kram Maria

Litt Slitt & Litt Hvitt sa...

Hei hei Malin :)

For en utrolig fin blogg du har :) Nydelige bilder og masse inspirasjon - her likte jeg meg så godt :) Nydelige rosa roser...!

Vil gjerne følge deg videre, har bedt om en "Invite" fra Pinterest så så fort jeg får den så skal jeg følge deg der :)

Tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg :) Håper du titter innom igjen :)

Klem og kos Lisa :)