Sidor

tisdag 9 oktober 2012

Min vecka på instagram


Tidigare har jag plockat ut mina instagram-favoriter under veckan som gått, men det här är i princip alla mobilfoton jag hunnit med att ta den senaste tiden. Vem har stulit tiden?

Vi har i alla fall hunnit med att baka bullar och äta fin-godis. Jag har hängt en heldag i Göteborg, shoppat nya byxor och startat ett nytt virkprojekt (samt avslutat ett!). Och så är det ju mycket fokus på herr katt just nu,som är en ledsen tratt-katt med ett sår på ryggen. Antibiotika, smärtlindring samt rengöring av såret måste han utstå varje dag ett tag framöver. Stackars lilla skrutt :-(

10 kommentarer:

Fröken Foto sa...

Stackars liten. Hoppas hon snart blir bra.

kram kram Malin

CreandoPhoto sa...

Rackarns fina bilder som vanligt. Stackars tratt-katten då. Här kommer nog att bli en tratt-hund imorgon :)

Kramar

MammaElva sa...

Du verkar ju hinna med så mycket!!
Och krya på sig lilla katt! <3

sveas punkt. sa...

Känner igen det där med tidstjuven...Krya på sig fort!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Snygga byxor (båda två)! Förresten, jag har försökt leta upp dig på Instagram men hittar dig inte. Vad heter du där? Kram

Åsa Tidqvist sa...

jamen det var ju det här med instagram - det blir ju superfina bilder! jag vill med ha!

Postadress Torslanda sa...

Stackar liten. Krya.

Emma sa...

Åh! Sorgligt med krasslig katt. Hoppas han kryar på sig.
kram

Livet är Underbart sa...

Stakarn :/ Hoppas han mår bättre snart <3 kram Jenny

Musqot sa...

Stackars lille katt!! Ser ut som en härlig vecka!
Jag tänkte passa på att fråga ett proffs, är det ng speciell textilfärg du använt på dina kuddar? Går det lättare med ngt speciellt tyg? Har köpt några fodral som jag tänkte måla på...men är lite osäker;)
Ha en härlig kväll!