Sidor

söndag 4 november 2012

Mera iPhoneskal


En vän frågade om jag kunde göra ett mobilskal till henne. Eftersom jag vet att hon är extra svag för 50-tal så googlade jag bland annat fram en gammal filmaffisch för en b-skräckis från 50-talet. Det blev en hel del andra bilder också, som några av mina egna illustrationer och lite prickar. Jag passade även på att göra ett nytt skal till mig själv med ett foto på ett plank. Genomskinligt skal finns att köpa här, sen är det bara att gå bananas med foton, teckningar, fina papper eller tapeter. Tidigare har jag gjort dessa skal till mig själv.

Det här är mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild(er).

24 kommentarer:

Emma sa...

Superläckra!

Helen sa...

Jättefina! Jag har precis gjort några med scrapbookingpapper, hade varit kul att göra flera egna men jag är inte så haj som du på det där med datorn, hur har du fått dem precis som skalet?

Malin på pastill.nu sa...

Helen: jag TROR (var ett tag sen jag gjorde mallen) att jag ritade av skalet på ett papper, scannade in och sen hade jag ju formen rätt och kunde lägga in olika bilder i den formen i photoshop.

Trädgården på Höjden... sa...

så himla fina. tack för tips.
hälsar åsa

kungen o majkis sa...

Jätteläckra skal! När jag först såg den med trädstammarna på så tänkte jag -åååh salta pinnar!! Så nu måste jag nog fixa ett skal med ostbågar på :-D.

Charlie sa ... sa...

Så fina! Underbara.

Tack för tips!

Lotta

Åsa Tidqvist sa...

men ah...! såå snygga! jag som har en htc...

Johanna sa...

Åh vilken kul idé! Kan nog bli bra julklappar! :)

mest virkat sa...

Är det du som har ritat giraffen? Den är ju SÅ söt/fin :-D
Kram!

CreandoPhoto sa...

Jag måste skaffa mig en I-phone, så att jag kan ha sådana där läckra skal. Det funkar ju inte till HTC. Dock är ju HTC en bättre telefon, hävdar tonårssonen. Så frågan är alltså, form eller funktion? Vilket går först....?
:)

Åse sa...

Super läckert ! Ha en fin måndag !

Anonym sa...

har du någon mall till dem? :)

Ananas sa...

Jättefina! Nästan så jag önskar att jag hade en iphone. Men bara nästan ;)

Fru Vallmo sa...

Åh så fina, allihopa är, synd att jag inte än har någon iphone.
Kram

Karin sa...

Hejsan! Superfina och betydr det här att jag måste köpa en ny mobil???? Karin

Anna sa...

Du skulle inte vilja fixa mallen så man skulle kunna använda? ^^ Skulle vara mycket vänligt!

Lena Nordin sa...

Superfina! lilla filuren med horn är min favorit!

maria syr och så vidare sa...

Häromdagen trodde jag att min telefon (iphone 3 som det inte finns genomskinliga skal till) hade gått sönder och direkt gick min tanke till dina fina skal och vad jag skulle kunna göra till en ny mobil. Nu vaknade dock telefonen till liv igen så jag får hålla mig lite till. Superfina är de!

Ullis sa...

Jätte kul idé! Gillar din giraff bäst!
Ullis

Edith och Jag sa...

Du är bara så duktig! Jättefina skal. Jag som har en i-Phone utan skal blir sugen på att genast skaffa mig ett:)
Kram Maria

Musqot sa...

Supersnyggt!! Älskar vouge bilden!

Frida sa...

Malin, kan du inte skicka mallen till mig? Du räddar en bebismammas dag! Kram!

Enaskpimpim@hotmail.com

Just go creative sa...

De är ju så fina! Gillar allihop - men Vogue-bilden gör sig väldigt fint!

Tidy To Be sa...

Så himla fint! Synd att det inte fanns skal till femman :/