Sidor

måndag 11 februari 2013

Nätkärlek - gratis mallar till iPhoneskal

Jag tänkte hänga på världens bästa trend just nu; nätkärlek. Tack alla ni som kikar in här, och tusen tusen tack för alla de fina kommentarer jag får. Jag blir så otroligt glad och vill skicka nätkärlek till er allihopa!

Och så vill jag säga förlåt till er som ställt frågor som jag ej svarat på. Och förlåt till er som mejlat och önskat mönstret på babyskorna men aldrig fått det. Jag hinner tyvärr inte med. Två barn, heltidsjobb, livet och allt vad det innebär gör att jag måste prioritera bort ibland.


Fler har frågat och önskat att få beställa den här illustrationen. Tyvärr kraschade datorn med orginalet på och jag har bara kvar en inte särskilt högupplöst kopia. Kopian passar dock bra att sätta i ett genomskinligt iPhone-skal. Tillsammans med några av mina andra illustrationer finns här en gratis mall att ladda ner för just detta ändamål.

18 kommentarer:

Fru Vallmo sa...


Fina du!

Fröken Foto sa...

Dina bilder är fantastiska!!! Nätkärlek :) Gillar det ordet!

kram kram Malin

Maria O. sa...

Så generöst av dig! Dina bilder är superfina!
Kram Maria

ida [fotograferat] sa...

Klart man får prioritera livet! Jag har "bara" heltidsjobb och gubbe, men tycker ibland det är ett halvtidsjobb i sig att trycka ut ett blogginlägg om dagen :)

Heder och nätkärlek!

Petra / Popetotrora sa...

Tack Malin för att du delar med dig! Både av illustrationen och av all annan inspiration. Kärlek tillbaka till dig. :)

Vecka - Vecka sa...

Jätte snygga! Kan du berätta var man får tag på genomskinliga skal?
Lotta

Vecka - Vecka sa...

Tack för svaret!
Jo, utsikten är häftig :-) Åbo domkyrka. :-)
Lotta

Nellie - the Flying Hippo sa...

Livet är ju det viktigaste vi har, så bra att du prioriterar det. :) Kram

Rumpetuss sa...

Tack snälla snälla du!! Som synd är har jag ingen Ifåne... Men måste nog skaffa en nu, vem vill inte ha sådär snygga skal lixom?

Paulina sa...

Tack söta!
Fast den allra finaste gåvan du gett mig är scribbler! Du skulle bara veta hur mycket det hjälpte mig! Berättar mer när allt är på plats. Kramar

Lantmätarvillan sa...

Tack fina du!

Jag föll direkt för den stickande tösen, tycker den passar perfekt till mig ;)

Iris // Alla dagars kaos sa...

Åh älskar't! Hade jag bara faktiskt stickat så hade den illustrationen varit helt min grej, men jag vill ju inte luras (eller skrämmas kanske..?) :) Dessa sparas i alla fall tills jag köpt ett genomskinligt skal.. mitt nuvarande skal sjunger dessutom på sista visan (efter att ha blivit tappad i golvet femhundratolv gånger ungefär).

kram /iris

HannasHörna sa...

Kram på dig och kärlek tillbaka!

Annika GW sa...

Tack snälla! Har precis skrivit ut mallarna och dom är så fina! Kram Annika

Mina dagar sa...

Men guuuud så kul det var med Schribbler:-)

MEN VARFÖR bli det efter en liten stund,mitt i skapandet, en liiiiten prick bara som INTE går att rita med?

Kan man sudda en detalj under skapandet? Vi kunde inte?!

Ritade du med hjälp av musen,eller?

Dina bilder är UNDERBARA!!!
Skulle gärna ha dom som tavlor!!!

KRAM

Pysselpralinen sa...

Åh, tänk om det är därför man ska lära sig sticka...? jag har funderat lite på om jag verkligen behöver det...tänkte att det räcker med virkningen (som jag inte alls hinner med nu när lilltrollet kommit in i mitt liv) men kanske är stickningen nödvändig också..? VErkar ju onekligen så;)

Håller med dig, det är tur att man inte måste va så clever när man är hemma och dräller som f-ledig. Fast man kan ju undra hur mitt stackars lilla barns utveckling hämmas av att umgås hela dagarna med en morsa som är totalt urblåst!?! ;)

Lyllos sa...

Men wow så fina!!! Och tack för tips om scribbler, fast något vanebildande som sagt.. :)
Ha en fin vecka!

Fröken Prickig sa...

Den där illustrationen är jättesöt! Om du har tid (och vill) kan du ju återskapa den med hjälp av till exempel Illustrator. För du har väl en ritplatta? Bara importera den "dåliga" bilden och rita över. Ett tips bara, och möjligtvis vet du redan om det här:) HA det gott!