Sidor

fredag 19 april 2013

Stora bloggdagen

Först bestämde jag mig för att inte gå. Jag är ju mest en hemmakatt liksom. Men så ändrade jag mig. Klart jag ska gå! Träffa en massa andra kreativa härliga bloggare, lyssna på intressanta föredrag, äta god mat och framförallt ha det roligt. Och så har ju Helena lovat att hålla mig i handen och jag tror minsann att jag kan få låna Sofias och Kickis hand också om det skulle behövas :-) Vi ses snart tjejer!

13 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Kul att du ändrade dig! Det ska verkligen bli kul!
Snart så!
Kram Helena

Fröken Foto sa...

Så roligt att du ändrade dig :) Ska bli galet kul!

kram kram Malin

Maria O. sa...

Tur att det finns händer att hålla i :) Hoppas att du får det riktigt trevligt.
Kram Maria

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Vad kul! då syns vi då :)

VisaLiza sa...

Låter som en bra idé. Hade nog också gått om det varit lite närmare mina hemtrakter. Liza

sveas punkt. sa...

Vad skoj! Ni kommer att få det superkul!! :)

Helena, Craft and Creativity sa...

Ser fram emot att få hålla dig i handen! :-)
Ska bli väldigt roligt att ses!

Kram /Helena

Postadress Torslanda sa...

Men du så himla kul!

Unknown sa...

Låter jättekul! Jag hade också velat gå, men jag gör den långa resan till Sthlm 4 dagar senare istället för att gå på One Direction-konsert med 14-åriga dottern. Jag och en massa skrikande tonårstjejer :o)

Kram

Pysselbolaget sa...

Jag kommer också! Finns det en hand över till mig!

Hälsar Karin/Pysselbolaget

Dagar av lycka sa...

Är grymt avis på er som skall dit. Skall också till stockholm den helgen men kommer sitta fast på möten och har ingen möjlighet att hänga mer er! Ni komer att få det helt underbart, det känner jag på mig!

Ha det bäst! Kram Anna

Enkel stil sa...

Ni kommer säkert att få en trevlig heldag tillsammans med alla dom duktiga bloggarna och ms ed dom duktiga föreläsarna, Jag har varit på färg o stil hos Jannice. En fantastisk dag. Kram Anita

Hildas hem - Sofia sa...

Det är sååååå roligt att du bestämt dig för att komma och jag ser så mycket fram emot att träffa dig imorgon. Det känns liksom som att man känner varandra lite ... fast att vi aldrig träffats!
Självklart lånar jag dig min hand om det blir otäckt! Vi gör detta tillsammans :)

Stor kram till dig!
Sofia