Sidor

fredag 10 maj 2013

Ampel av träkulor

Klämdagar är inte fy skam, det är nästan så att man borde införa det varje vecka. Den här dagen inleddes med att jag fick äran att fota fina Helena som har den underbara bloggen Mormorsglamour. Efter det åkte jag och småtrollen på lunchdate och shoppingrunda som avslutades med en massa chokladbollar. Väl hemma igen blev det tid för pyssel med kulor och kruka.
Fina amplar gjorda av träkulor finns att köpa hos Hruskaa. Eller så kan man göra en själv. Träkulor finns t.ex här och här och sen är det bara att sätta igång och improvisera lite. Den söta krukan kommer från Granit. Krukväxten har tjocka blad, så jag hoppas den överlever mer än någon vecka, trots att den bor hos mig...

13 kommentarer:

HannasHörna sa...

Superfin!

Som vanligt när du är i farten:)

HönaPöna sa...

å, så jätte-jättefint!
Sådana där växter kör jag bara med, funkar rätt bra... på nåt sätt tycker jag att det är svårt att komma ihåg att de vill ha lite vatten!

VisaLiza sa...

Tack för bloggtipset :) Amplar brukar inte vara något jag gillar men det här var verkligen fint. Ser ut som ett smycke. Liza

Anonym sa...

Waooo,så vackert!

Lilladockan sa...

Den som ändå fick vara ledig på klämdagar... :(

Herregud vad fint det blev! Du är verkligen fantastiskt duktig på pyssel! <3

Linn sa...

Vackra, påminner mig nästan om riktiga pärlhalsband. Känner hur tankarna far iväg nu och jag börjar klura på allt man skulle kunna göra av träkulor...

Catarina sa...

Så snyggt!!! Det är bara synd att jag inte har tålamod att pyssla.
Håller med om att klämdagar är bra :)

Tant Emma sa...

Riktigt fina minsann!

kavallinskan sa...

Superfint!
kramar viktoria

Jennifer - Love and Respect sa...

Så påhittigt =) Blev jättesnyggt. Jag gillar att kulorn är trävita mot den ruffa krukan :D

Anonym sa...

De är så bedövande vacker! Jag älskar växter och träpärlor, perfekt kombination!

Fröken Foto sa...

Så snyggt och så fiffigt :)
verkligen läckert!

kram kram Malin

Maria at inredningsvis sa...

SÅ SJUKT snyggt:) vad kreativ du verkar. Jag följer dig nu.

Om du vill ha IKEA uteinspiration kan du kolla in min blogg:)

ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se