Sidor

måndag 27 maj 2013

Kakfat i två våningar

I helgen fyllde en kär vän 30 år. Hon är en person som verkligen uppskattar när man gör saker själv och dessutom älskar hon loppisar och gammalt porslin. Ett egentillverkat kakfat kändes som en perfekt present! Tallrikar och virkad duk har jag fyndat på loppis. Kakfatsdelarna kommer från Kakfateriet.

10 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Kanonfin!! Jag har också tänkt på att göra en sådan men det har inte blivit av... Jag är helt övertygad om att det blir en uppskattad present! Ha det gott!

kavallinskan sa...

Jättefint och perfekt present. Vill också prova att göra ett!
Kram viktoria

Johanna / Fru form o fix sa...

Jättefint! Jag måste också prova...

tinajo sa...

Charmigt! :-)

CreandoPhoto sa...

Alltid lika fint! Jag gillar att det har en duk :)

Unknown sa...

Jättefint. Har velat gjort ett eget hur länge som helst men det har inte blivit av. Drar mig för det där med att borra i keramiken. Fått för mig att det inte är så bara. Om jag tog mig i kragen och läste på hur man ska göra så kanske det skulle bli gjort nån gång ;)
Kram Maria

kungen o majkis sa...

Superfint porslin du har hittat! Och kakfatet blev ju ljuvligt!

Linafoto sa...

Svar: Tack så mycket!! :) Vad kul att du gillar bloggen!

Catarina sa...

Det är ju superfint!!!!

Bara Sara sa...

Vilken perfekt present till den som gillar loppis och kakor ja! Jättefint!