Sidor

söndag 23 juni 2013

Affisch med porträtt

Jag hittade den här affischen på Pinterest för ett tag sedan. Tyckte så mycket om den och bestämde mig för att göra en egen variant. Nu sitter den här lilla affischen uppe på väggen i vårt vardagsrum och rymmer en liten bit av båda barnen. Vill man ha en egen liknande affisch med favoritmotiven så kan man beställa en av mig t.ex i samband med en porträttfotografering. Kika in på pastill foto!

Det här är mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild.

5 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Jättehärlig och speciell!

Tack för dina fina ord om min fotosida. Som egentligen inte är någon hemsida, utan bara en kontaktsida i väntan på min riktiga hemsida som kommer att lanseras till hösten på egen domän. Men denna får duga tills dess :)

SOFIA sa...

Fint!
Kram

Pysselbolaget sa...

Så fint det blev! Jag och Freja gjorde en likande tavla, men med cirklar. Ska genast testa din variant, tror att de kan bli fina ihop ;)

VisaLiza sa...

Fint och lite annorlunda. Gillar den verkligen :) Liza

Johanna | Tillvaron.se sa...

Superfint. Härligt komplement till att bara ha en bild rakt upp och ner på vem man nu vill ha på väggen.