Sidor

lördag 15 juni 2013

Bricka med griffeltavla

Med en gammal bricka och självhäftande griffel-stickers kan man göra en blandning av griffeltavla och bricka. Jag har använt en ljusbricka i porslin, men kan kan ju lika gärna ställa glas eller hälla upp en hög med godis på den. Skriv fina ord, kärlekshälsningar eller inköpslista på!

10 kommentarer:

HönaPöna sa...

snyggt... nu fick jag mer inspiration till vad jag ska göra med min griffeltavelstickers. Tack! Önskar dej en fin dag!

tinajo sa...

Snyggt, visste inte ens att det fanns griffeltavelstickers! :-)

Prima Gård sa...

Smart! De där är superbra! Jag satte upp på kanten av ett högskåp i köket, klippte dem i olika storlekar och satte upp dem med litet avstånd emellan. Där skrev vi inköpslista, matsedel o inte minst älskade barnen att rita sina charmiga gubbar där.

/Emma

Runge form - Karin sa...

Har varit sugen på att göra nåt med griffeltavelstickers sen jag såg en rulle i färgaffären men jag har inte vetat vad jag skulle göra. Men det här var ju en toppenidé! Tror jag kör en härmapa på den ;-)

Johanna | Tillvaron.se sa...

Snyggt. Och Snygg bild, var kommer den ifrån?

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Smartigt!! Här finner jag alltid inspiration och "jag-vill-också"
kram och ha en fab söndag!

Monsterscircus sa...

Där är det underbart! Älskar griffel-stickers och din bricka är så vackert!

Maria O. sa...

I like! Så snyggt precis som allt du gör, men i alla fall :)
Kram Maria

Anonym sa...

Fint och enkelt. Kanske t o m jag kan fixa ;)
Kram Maria

Helene sa...

Fiffigt som attan! Jag vill också göra, men var hittar jag griffel-stickers?