Sidor

fredag 5 juli 2013

Gardinstång av trädgren

Jag har en förkärlek för att ta in naturen inomhus. För ett drygt år sedan gjorde jag en klädhängare av en gren jag hittat i skogen. En annan gren hänger i taket i storasysters rum med små pippifåglar på. När jag såg den här fina gardinstången inne hos Caisa K så drog jag med katt och sambo ut i skogen för att leta grenar. Nu har vi en finfin gardinstång i sovrummet med vita skira bomullsgardiner på. Frågan är om inte fler rum behöver pyntas med lite grenar från skogen? :-)

9 kommentarer:

Rumpetuss sa...

Jag vill flytta in hos er!!! Så fint och påhittigt!!!! Gillart!

Borgmästaren sa...

Jag gillar också att ta in naturen. Vi hade en syren som växte från ena sidan av tomten och närapå hotade huset. Den bredde ut sig något enormt. Det blev till att leta fram en grensåg. Nu har jag flera grenar på tork i garaget. De var lagom tjocklek och längd för inomhusbruk.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Superfint. Och inte är det bara vackert - det är billigt också. Heja dig.

VisaLiza sa...

Tjusigt! Gillar kontrasterna mellan den skira gardinen och grenen. Kramar Liza

Frk. Hansen sa...

wow sikke en smuk, smuk blog du har :-) Jeg melder mig straks som ny og meget nysgerrig læser!
Hav en dejlig dag!

Maria O. sa...

Så fint! Började genast fundera på var jag kan ha en gren som gardinstång men får nog inse att det inte passar lika bra här som det ser ut att göra hos dig ;)
Kram Maria

Nellie - the Flying Hippo sa...

Naturen har massor av skatter! Superfin gardinstång. :) Kram

Fiff sa...

Härligt! Och så vackert det blev.

Maja-Stina sa...

Dina bilder är så fantastiska!