Sidor

tisdag 16 juli 2013

Ljusslinga av pappersmuggar

Förra året gjorde jag en lampslinga av pappersmuggar till storasyster. Den är fortfarande väldigt poppis och jag har länge tänkt att jag ska göra en till mig och herr Pastill också. Som alltid hittade jag ett toppentips inne hos Mormorsglamour som hade klippt av en del av muggen. Jag hade samma muggar hemma, men det tog ändå ett halvår innan jag fick ändan ur och gjorde klart lampslingan. Först hängde de i sovrummet och var mysiga, men nu har den flyttat ner i köket där vi får njuta av det mysiga ljuset ännu mer.

Pappersmuggarna kommer från Lagerhaus, ljusslingan från Granit och sen behövs bara sax och någon slags kniv (papperskniv/tapetkniv eller en allmänt bra-att-ha kniv).

11 kommentarer:

hönapöna sa...

Fint... Jag har typ tänkt att göra en sedan jag såg din andra. Kanske kommer til skott nu då?! :-)

jonna d sa...

Men åh, vilken fin! Detta måste jag också prova någon gång men först måste jag skaffa mig ett hem.
//jonna d

Mormorsglamour sa...

Fining! 😍 Vilka otroligt vackra bilder du bjuder på också!
Kram
Helena

CreandoPhoto sa...

Jättesnyggt! Jag gjorde två slingor med sådana där hårda muffinsmuggar häromsistens. Och de är varmt uppskattade av syskonen här :)

Ester sa...

Såå snyggt! Och jag som suttit och tänkt att jag skulle vilja ha någon snygg ljusslinga men har aldrig känt att pengarna funnits där, men ljusslingor har jag ju fullt av i "jul-lådan" så nu behöver jag bara köpa pappersmuggar! Tack för idén!

Bara en tanke - hur är det med brandrisken med dessa?

Maria O. sa...

Så snyggt! Har också tänkt att göra en sådan där fin slinga men här har ändan inte kommit loss än ;)
Kram Maria

Evelina sa...

Fiffigt och fint! :)

Testpilot sa...

Fint!

Monkan sa...

Jodå, jag kommer ihåg den förra söta slingan :) Bara en ljusslinga är ju inte kul, så snyggt och fiffigt med pappmuggarna! Och kuddarna!!! Sagolik samling :)

Johanna | Tillvaron.se sa...

Så snyggt så snyggt.

Men det är ju alltid det där med ändan ur vagnen...

E.Winberg sa...

Åh, fint! Gillar verkligen den fina skrivmaskinen <3