Sidor

torsdag 1 augusti 2013

Augustierbjudande på porträttfotografering

Det tog ett tag, men sen två veckor tillbaks är jag äntligen godkänd för F-skatt och nu har jag en alldeles egen firma! Det är värt att firas tycker jag! Med en sensommarkampanj erbjuder jag porträttfotograferingar som bokas under augusti för halva priset, dvs 750 kr. Vad som ingår i detta och hur det går till kan du läsa mer om under "kontakt & info"Pastill Foto. Jag räknar med att kunna fota fram till mitten av september innan bebben i magen kommer. Därefter vågar jag nog inte boka in några fotojobb förrän under november.

Så vad är en porträttfotografering? Det kan vara ett riktigt fint foto på dig själv. Eller kanske härliga lekfulla bilder på dina barn. Skira mjuka foton på den nyfödda bebisen tillsammans med sina föräldrar eller själv. Kärleksfulla och känslosamma bilder på dig tillsammans med din stora kärlek, tvåbent eller fyrbent med tassar. Kanske är det på en fin gravidmage eller sensuella och smakfulla foton på dig i bara underderkläderna. Eller så har du en helt annan spännande idé på vad du skulle vilja! Oavsett så är det bara att höra av dig så ser vi om jag är rätt person för dina önskemål!

För inspiration eller en känsla för vad det är för typ av foton jag tar, ta en titt på Pastill Foto. Under kategorin Människor finns flera underkategorier att välja mellan. Du kan även kika under kategorin pastill foto här på bloggen. Jag hoppas att vi hörs!

6 kommentarer:

Lina sa...

Så roligt! Grattis!

Ester sa...

Stort grattis! Önskar dig all lycka till :)

Bara Sara sa...

Grattis och lycka till! Jag har faktiskt bokat ett fotojobb redan nu i augusti, i det här fallet på mig och mina två barn.. Har liksom 1000 kort på dem men inte så många på OSS! Kram Sara

LillaJag sa...

Fin blogg du har! Om du har tid och lust kan du snälla förklara hur du får dina bilder så skarpa på din blogg? Mina är inte skarpa hur jag än gör. :/ har förminskat dom i bloggens strl. ! /Cilla

ida [fotograferat] sa...

Lycka till! Hade det inte varit för att jag inte alls trivs framför kameran och att jag bor lite långt borta, så hade jag gärna bokat in mig! :)

Rumpetuss sa...

Så himlans kul med egen firma, grattis!!!! Du tar makalösa bilder, helt fantastiska!!!