Sidor

onsdag 25 september 2013

Det närmar sig..

En kollega sa till mig här om dagen att "det känns som att du har varit gravid hur länge som helst". Gissa om jag håller med? Jag tycker egentligen att det är väldigt mysigt att bära runt på en bäbbe, men den här tredje gången är inte lika magisk som tidigare. Det är lite mer som en transportsträcka till det underbara målet långt där framme. Och väntan är verkligen lång! "Men när kommer bebben???" frågar storasyster ungefär från tredje månaden. Ja.. om.. ett halvår?

Fast sen finns det ju bra saker med att det är en hel evighet från plusset till leverans. Lillasyster har t.ex efter 9 månader accepterat att vagnen hon inte suttit i på 2 år ska användas av någon annan ;-)

Men nu är det faktiskt nära på riktigt. Snart byter vi ut den här runda badbollen till en mjuk degklump, sömnlösa nätter och allt annat än ett glamoröst liv. Men med en ny familjemedlem, en ny liten människa! En lillasyster. Det är, trots att det är tredje gången, väldigt väldigt overkligt. Men lika fantastiskt!

15 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Jag tyckte magin var borta och att det kändes som en evighets transportsträcka redan andra gången, så jag kan bra föreställa mig hur det känns tredje gången.

Men snart, snart... Spännande!! :)

Sofia sa...

Lycka till! Vad spännande!

Johanna sa...

Känner precis likadant m åtta dagar kvar till BF av nr tre - en lillebror :) Lycka till!

kungen o majkis sa...

Bästa bästa känslan när det kommer en ny liten till familjen. Så fantastiskt för dig att alldeles strax vara där. Vid det ögonblicket.

HönaPöna sa...

så spännande... en helt ny liten männsika! och du, nån degklump tror jag inte att det kommer att vara särskilt länge! :-)

Ananas sa...

Spännande :) Lycka till med allt!

Borgmästaren sa...

Lycka till! Transportsträcka har det varit alla tre gångerna för mig. Har inte tyckt det är särskilt mysigt alls så länge de är på insidan. :-)

Maria O. sa...

Önskar dig lycka till och hoppas att du inte ska behöva vänta så länge till.
Kram Maria

Lisa sa...

Tänkte skriva att "Åh vilket himla fint inlägg" och lycka till och allt sånt när jag såg på instagram att hon ju redan kommit. Hurra och gratis och så himla underbart fin! Hoppas hela familjen mår bra, både gamla och nya medlemmar!

Jo sa...

Tänk, en helt ny person! :)
Jag hann inte känna magin med Ullharen, jag var ju så himla nervös över att det inte skulle bli något den gången heller. Men det var ju klart värt det ändå när han väl tittade ut! :D

Jo sa...

Jag såg nu att hon redan är här! Stort grattis!

sveas punkt. sa...

Grattis! På dagen rätt eller? Spännande med en ny liten människa, 10 veckor kvar för oss men mina har haft tendens att komma lite tidigt... Hoppas att allt är fint mer! Kram Sandra

Johanna | Tillvaron.se sa...

Gud vad häftigt det måste vara! Bara att vänta in mållinjen nu alltså, spännande.

Ester sa...

Vad spännande för er, när är det beräknat? :) Lycka till iaf!!

Alviti sa...

Man glömmer väldigt fort att det kändes som en transportsträcka, för jag känner verkligen igen mig i det du skriver. Spännande att hon snart är här. Kram carolina