Sidor

onsdag 4 september 2013

Om att ta det lugnt...

Foto från dagens babyfotografering av underbart söt 7-månaders

I måndags började min föräldraledighet. Det betyder att det bara är några veckor kvar tills vi får träffa liten i magen. Det betyder också att jag hade tänkt att ta det lugnt och vila upp mig lite. Det går sådär.. Veckan har redan fyllts av fotojobb, en privat fotokurs hos duktiga och fina Emelie Ohlsson samt jobbmöten. Slutet av veckan bjuder på fler jobbmöten, läkarbesök och en heldags workshop. Faktiskt nästan bara roliga saker, men det är ju tur att jag har beställt en sovbäbis så att jag kan sova ikapp sen ;-)

17 kommentarer:

tinajo sa...

Kom bara ihåg att ta det lugnt mellan varven så går det nog fint. :-)

HönaPöna sa...

jaha... man kan beställa sådana? Att jag inte tänkte på det...! :-)
Njut av tiden som är kvar, även om det kan vara svårt, sen blir det väl full rulle, fast på ett annat sätt!

Fröken Prickig sa...

Vad spännande! Och skönt att det fanns att beställa en sovbäbis:)

Mirre Syr sa...

Klart du får en sovbebis! :)

Melody and M.E sa...

Några sovbäbisar har aldrig kommit i vår familj, men vi gjorde nog fel när vi beställde dem. Missade att kryssa i någon ruta! Däremot har jag grannar vars bäbisar sovit från kl 19 till nästa morgon från första dagen de kom hem! Så de finns de vet jag!
Kram
M.E

Katarina sa...

Mysbild!
Och jag vill så gärna ses, men har fullbokat nästan jämt och dessutom blivit kanonförkyld nu :(
Kanske någon kväll nästa vecka skulle passa? Inte den 12 eller måndagen.

Unknown sa...

Vår första var en sovbebis men vad som hände med den andra det vete sjutton, ha ha. Men vi mammor är starka när det gäller att fixa med de små eller hur?

Så mysigt att du ska snart får gå in i bebisbubblan.

Ha en bra dag
//bara anna

millancolin sa...

Det är rena rama utmaningen att ta det lugnt i väntan på bebis tycker jag. Har själv precis gått 39 fullgångna veckor och borde kanske passa på och vila lite inför vad som komma skall, men springer runt som en yr höna härhemma och hittar alltid någon ny vrå att skura och städa.
När jag inte gör det så pysslar och virkar jag, trots att läkaren sagt åt mig att inte virka med min karpaltunnelsyndrom.

Sköt om dig nu, och hoppas du får en lugn och skön väntan på lillen! /Millan

Alviti sa...

Vilken fantastisk tid du har framför dig!! Spännande :)

Pysselbolaget sa...

Jag vill också träffa dig sovbäbis! Lycka till med mammaledigheten!

Maria O. sa...

Hi hi! Så detgår att beställa sovbäbisar nu för tiden? Hoppas att du får det du beställt och att du får en underbar föräldraledighet.
Kram Maria

Johanna | Tillvaron.se sa...

Haha, ja det låter som om vi håller tummarna för en sovbäbis faktiskt. Fast det är ju avslappnande på sitt sätt att syssla med sånt som är kul :)

My everyday life sa...

Tack för din kommentar hos mig, det gjorde att jag hittade hit till din fina blogg. Underbara bilder du tar, superfina. Nu ska jag kika vidare här. Kram Nina

Afrodite sa...

Underbar bild! Lycka till med liten! :)

Kram från mig!

Anna sa...

Spännande! Jag går också i väntans tider just nu! 1 oktober är vår lilla bebbe beräknad! När är det dags för dig?

Life´s Silverlining and I sa...

Åh gud så kul att det är så nära! Vilken mysig tid du har framför dig! Hoppas du får en sovbebis:) fotokurs lät väldigt skoj! Kraaaam Nilla

Fiff sa...

Åh, kan man beställa en sån? Vad praktiskt! Vi fick en ändå ;-)
Söt babymössa förresten!