Sidor

måndag 11 november 2013

Vardagsrumsbord - DIY

Jag ligger efter. Lite överallt faktiskt. Innan little miss Chubby kom till världen hade jag tänkt att vila upp mig, fixa med sådant jag vill fixa med. Som att boa, fotografera och klappa på magen. Men så blev det inte alls. Istället fick jag jobba mer än jag egentligen alls hade ork till, och så ännu lite till.

Men nu finns det faktiskt lite tid att vila och komma ikapp lite. Och blogga om sånt där som jag tänkte visa i somras. Som det här vardagsrumsbordet. Skivan kommer från början från ett bord som min morfar gjorde till mig. Han var en sån där riktigt härlig snickare som letade upp virke i skogen och gjorde allt från början. Han spikade och skruvade inte med vanlig skruv utan täljde till även dessa. Bordet gick dock sönder men jag hade inte hjärta att göra mig av med det. Istället sparade jag skivan och i somras satte jag på dessa hjul modell större. Nu har det fått ett nytt liv här hemma.

14 kommentarer:

Linn sa...

Ja, med en sådan morfar är jag inte särskilt förvånad över att du är så händig och pysslig :-)

Finfint blev bordet även med moderna hjul.

Fru Z sa...

Oj Himmel vad fint bord & härlig historia bakom bordet!! Vackert*

Den där Victoria sa...

Åh så fint bord, vad roligt att det kom till användning.

Monsterscircus sa...

Bra och underbara sätt att använda bordet som din morfar hade gjort. Så vacker! Hoppas du njuta av veckan Malin, ha en härlig kväll

Fiff sa...

Så fint att återanvända bordskivan! Snyggt blev det ju också med det nya bordet :-)

Hannis sa...

Men så fint!
Och nu gav du mig en idé också, såhär tidigt på morgonen=))
Härligt med lite tid för vila!

HönaPöna sa...

det blev ju hur fint som helst... och roligt att ha ett minne från din morfar!

Petra / Popetotrora sa...

Smart med hjulen på bordet. Kombinerat bord och lära-gå-vagn till Little Miss Chubby sen. ;)

Ester sa...

Fint bord! Roligt att kunna återanvända och skapa något nytt av det han gjort :)

Unknown sa...

Så fin historie om eit vakkert bord :) Og ein veldig snill og god morfar :) Gjenbruk er tingen.

Tina T. sa...

Hej!

Gå in och gilla och vinn lite barnböcker :)
https://www.facebook.com/KnolochBok
Hälsar Tina

tinajo sa...

Så fint - speciellt med de vackra löven!

Ninnie sa...

Så fint!! :) Eget och alldeles fantastiskt.

maria at inredningsvis sa...

Vilket vackert inlägg:) får jag fråga vart du köpt den mattan, den är ljusgrå va??

Jag har Giveaway på bloggen, så var gärna med:)

Ha en fin vecka

LOVE Maria at inredningsvis - En inredningsblogg för alla