Sidor

måndag 27 januari 2014

Smash the cake

Ni som följt mig ett tag vet att jag tycker om att baka och dekorera tårtor. Nu kombinerar jag detta och mitt fotograferande i ett unikt erbjudande. Idéen kommer från början från USA och heter "smash the cake". Man låter helt enkelt sin bebis fira sin ettårsdag i studion med en hembakt tårta, ballonger, vimplar, partyhatt och allt möjligt kalasigt!

Fotograferingen brukar ske vid 10-13 månader, men självklart kan man fira sin 2-årsidag också om man vill det! Jag har massor av rekvisita och fina kläder till alla barn, oavsett om man vill ha tyllkjol eller hängselshorts.

Jag börjar med att ta vanliga porträttfoton, dels för att erbjudandet även ska innehålla andra foton än tårtbilder, men också för att barnen ska bli vana vid kameran. Efter fotograferingen får man ett lösenordsskyddat bildgalleri där man får välja ut 5 stycken högupplösta .jpeg-filer för egen framkallning upp till A5-format. Självklart kan man köpa till fler eller större foton om man vill.

Ett väldigt charmigt och fint minne att ha i albumet och på väggen. Och roligt! Jag kan lova att dom här två söta tvillingtjejerna verkligen gillade det och jag tror aldrig jag haft mer frivilliga små fotomodeller när det fanns en god tårta framför dem :-)

De tre första som bokar erbjudandet får 30% rabatt på ordinarie pris (2000 kr).

20 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Men vilka härliga bilder!! Och ljuvligt söta småknoddar :-)! Faktiskt att jag har bilder från när jag själv fyllde ett och satt och smaskade på en egen tårta på golvet. De bilderna är lite mer orangegrönbruna än dina vackra pastelliga...fattar inte vad de höll på med på den tiden :-D!

Fröken Foto sa...

Underbara bilder och fint och roligt erbjudande. Synd att min minsta snart fyller 11... lite stor kanske ;-).

Kram kram Malin

tinajo sa...

Kul idé! :-)

HönaPöna sa...

bilderna är helt underbara... undra om min snart fyraåring skulle gilla konceptet?! ;-)

Malin K sa...

Ljuvliga bilder!!!!

(Hittat hit fr Emelies fb grupp)

Ninnie sa...

Fantastiska bilder!!, som vanligt :)
Blir alldeles varm i själen.

Sofia sa...

Haha, underbara bilder!

Ester ❤ ett kreativt liv sa...

Men åååh vilka underbara foton! Vår lilla/lille tittar ut om några veckor så det kanske är dags att börja spara ihop till en fotografering hos dig?! :) Du är så duktig!

Rumpetuss sa...

Helt, helt, UNDERBART!!!

LillaJag sa...

Du är så inspirativ! ( vet att det inte är ett ord men du fattar vad jag menar ) jättefina bilder!

Piia sa...

Så fina bildder! Underbara!

Elin sa...

Mycket fina bilder!

Lina sa...

Å så fint du gör det! Nästan så jag vill bli gravid igen för att få en så fin bild! Kran till dig.

E.Winberg sa...

Sjukt bra bilder! Vilken inspiration du är alltså, har sagt det förr och säger det igen! Smash the cake, det har jag med från när jag fyllde 1-år! (dock inte på denna nivån)

madelein sa...

Underbara bilder, wow!

LÁrt de Vivre sa...

Ljuvliga bilder!! och en härlig idé

kram Kajsa

Angus sa...

Åh helt underbara! första bilden är ju bara för gullig
tack för tipset om "trägolvet" från ikea!
Inveg det idag med min fralla Sue Ellen! :)

maria syr och så vidare sa...

Fantastiska bilder! Både med och utan tårta, rolig idé!

Linda sa...

Haha, vilka sötnosar! :)

. sa...

Åhhh så fint! Gäller detta erbjudande fortfarande? Har helt missat detta!