Sidor

måndag 10 februari 2014

Vart är jag?

Det är inte så mycket action på bloggen just nu, men det är som det alltid är, det går upp och ner. Action är det däremot på andra ställen, och vill man hänga med på vad som händer så kan man följa mig på facebook och instagram också!

På min Facebook-sida lägger jag upp bilder från senaste fotojobben, tips och länkar till roliga pyssel och vackra foton.

På mitt Instagram-konto är jag lite mer privat. Även här hamnar bilder från senaste fotojobben, men det händer också att det hamnar mindre vackra foton här, som på tvätthögen och annat oglammigt från vardagen ;-)

Pinterest samlar jag inspiration till både foto, pyssel och inredning. Har man inte hängt där tidigare så rekommenderar jag sidan varmt. Eller, kanske inte, för det är så mycket finheter att det är riktigt svårt att slita sig.

4 kommentarer:

tinajo sa...

Ja jösses ja, vissa perioder hinner man då inte tänka på bloggen tycker jag!

Fru M sa...

Vilken underbar sida, dina bilder är ljuvliga. Verkligen inspirerande! Glad att du hittade min sida så jag hitta din. Martina/ hem till fru m

Fru M sa...

Vilken underbar sida, dina bilder är ljuvliga. Verkligen inspirerande! Glad att du hittade min sida så jag hitta din. Martina/ hem till fru m

Rumpetuss sa...

Apropå Pinterest....såg denna o tänkte på dig: http://www.onabags.com/store/shoulder-bags/the-palma.html?color=cognac#cognac

Kunde av nån anledning inte skicka en pin till dig via Pinterest....

Ha det gott!!