Sidor

lördag 1 mars 2014

Semesterdagar i Dubai

Egentligen skulle jag lägga upp fina foton på ett par byxor jag nyss sytt till lilltrollet, men fröken hade ingen som helst lust att vara modell så det får bli en annan dag!

Förutom att sy byxor så kom vi igår hem från en liten minisemester i Dubai. Jag inser att ju mer jag fotar i jobbet, desto mindre fotar jag familjen. Å ena sidan vill jag ju ha foton från våra resor, å andra sidan är det skönt att bara vara och inte se allt genom linsen. Jag tror att jag bara fick ihop 15 bilder den här gången, men dessa få bilderna sammanfattar vår semester ganska bra ändå :-)

5 kommentarer:

Villa Ell sa...

Låter ganska bra att bara få koppla av på semestern ibland! Själv är jag urdålig på att framkalla!
Ha en fin söndag
Sandra

HönaPöna sa...

underbara bilder... och jag blir så vansinnigt sugen på semester när jag följer dej på instagram. Men justdeja, vi ska ju bygga altan. Bäst att spara pengarna till det. Kul, verkligen. ;-)

Jannike sa...

Åh Dubai - var där för ett år sedan. Underbart!
Kram Jannike

Hildas hem - Sofia sa...

Jag känner precis igen mig i det där. Sedan jag började jobba med att fota så fotograferar jag inget privat. Har knappt en enda bild sedan 4 år tillbaka. Det är lite synd. Men samtidigt så känns det som att man missar det som händer när man ska behöva fokusera på att fånga allt genom kameralinsen. Så samtidigt är det rätt så skönt.
Dubai är ett rätt otroligt ställe. Vilka kontraster där är. Spektakulära byggnader och jättetrevliga människor :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Postadress Torslanda sa...

Härligt, härligt! Vi har fortfarande inte varit i Dubai - men det står högt på min önskelista. Kanske en semester utan barn någon gång framöver ( knappast troligt .... )
Kram