Sidor

söndag 29 juni 2014

Bloggångest, ballerina och betong

För dryga 7 år sedan startade jag den här bloggen. Från början som en dagbok över mina skapelser, mina pyssel. Senare blev den så mycket mer. Här fick jag utlopp för mitt dagdrömmande. En pastellfylld tillflykt när livet runt stormade. En väg till nya möjligheter, och vänner!!


Men nu, för första gången under alla dessa år, har vi haft en kris, jag och bloggen. Jag vet inte vad jag ska blogga om, jag har nämligen inga nya pyssel att fylla den med. Och jag vill inte pyssla. Jag vill bara fotografera. Det är det enda jag ser och tänker på så fort tillfälle ges. Jag andas foto i allt jag gör. Och så vet jag att många har följt mig just för mina pyssel, men jag har inga att ge..


Men nu har jag landat i att det är ok. Livet ändras, och så gör även denna blogg. Nu blir det foton. Foton på barn, vuxna, nyfödda, gravida och kära. Känslor, glädje, varma kloka blickar och pastelliga ballonger. Foton på mina nära och kära och på andra som efter bara en timmes fotografering får en plats i mitt hjärta för alltid. Och det blir fototips och pyssel. Ibland. Men mest foto. För det är så livet ser ut just nu. Jag hoppas ni vill följa med på den här nya resan!

22 kommentarer:

Catharina sa...

Det är väl det bästa - att bloggen speglar dig som person! Om du måste "prestera pyssel" bara för att, så lyser det nog snabbt igenom att det inte riktigt känns bra! Låt fotograferingen ta plats :-)

HönaPöna sa...

såklart... dina foton är ju underbara!

Helena - amelia.se sa...

Bra av dig att våga känna vad DU vill och inte göra något, blogga om något, du inte brinner för.

Dina bildet är otroligt inspirerande, vackra och gudomligt bra. Ska bli spännande att se vart du tar dig nu.

KRAM!

Helena - amelia.se sa...

Bra av dig att våga känna vad DU vill och inte göra något, blogga om något, du inte brinner för.

Dina bildet är otroligt inspirerande, vackra och gudomligt bra. Ska bli spännande att se vart du tar dig nu.

KRAM!

Cecilia sa...

Skulle följa din blogg vad den än handlade om, för den är jättefin och inspirerande oavsett. Gillade dina pyssel men älskar dina foton!

VisaLiza sa...

En blogg är lika föränderlig som människan själv. Tror att alla bloggar förändras över tid och att vi som bloggar ifrågasätter inriktningen och ibland försvinner lusten att blogga helt. Tycker mycket om dina bilder och den lilla ballerinan är alldeles ljuvlig. Kramar Liza

anneli sa...

Jag fortsätter att följa dig. Jag följer dig just för dina bilder, inte för ditt pyssel. ;)
Och de här bilderna är magiska!

Jeny sa...

Absolut följer jag med. Älskar dina foton och hänger gärna här o ser allt det fina du ser genom linsen. KRAM

Mormorsglamour sa...

Jajaja! mer foto! för det är du så himlans bra på :) och pyssel också för den delen. Men just nu trånar jag efter mer fotoinspiration.
Kram
Helena

Malin - Stjärnflocka sa...

Det är väl det som är det fina med bloggar, de är föränderliga! :)
och de som vill titta gör det, andra slipper :)
Jag vill!!!

Postadress Torslanda sa...

Det blir ju jättebra - livet förändras och utvecklas och din blogg med dig!

Sofia-Sobeide sa...

Föjer dig ju redan på FB men kommer nog att fortsötta att även följa din blogg trots det :) även om jag har blivit väldigt dålig på att läsa bloggar.

Sara sa...

Började följa din blogg p.g.a. alla härliga pyssel men går nog in på den oftare nu än jag gjorde då, älskar att se alla bilder du tagit. Keep up the good work!

Unknown sa...

Det är väl bra, att bloggen speglar människan bakom. Dina bilder är så vackra att jag blir lockad att plocka fram kameran själv. Fototips ibland lät inte heller helt fel ;)
Kram Maria

Monkan sa...

Jag får väl erkänna att jag är just sån, kikar in här med jämna mellanrum i hopp om att få se nåt nytt fint pyssel. Jo jag har ju sett att intresset verkar ha svängt :) men hoppet sägs ju vara det sista som överger en så jag kommer nog att fortsätta med mina besök trots din Bekännelse ;) för fina bilder är ju också väldigt trevligt. Bilderna på ballerinan t.ex är verkligen fina. Hmmm, jag borde kanske flytta favoritlänken till min fotoblogg i stället för pysselbloggen.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Absolut! En blogg ska följa bloggaren, inte läsarna. Då blir det bäst! Jag har gått från student utan någon struktur till en rätt tråkig arbetare som pratar inredning och knäckebröd, men om det är det som faller på så är det så helt enkelt. Livet trallar på så då ska bloggar tralla med. Och så fina bilder ju, så det blir ju hur bra som helst!

annasvackrabilder sa...

Spännande! Dina bilder är så fina.

Fröken Foto sa...

Underbaraste bildserien ever!!! Sååå fint du berättar hur du känner och bilderna är sååå talande. Bra Malin! Självklart skall du gå din väg och fokusera på det som du är så bra på, fotografera! Log en hel del när jag läste ... jag andas foto i allt jag gör. Känner så väl igen mig *ler*

kram kram Malin

Rumpetuss sa...

Du är så galet duktig!!! Dina foton är underbara!

Frida sa...

så fina bilder!

Helena, Craft & Creativity sa...

Jag tycker om hur din blogg har utvecklats genom åren och jag som själv spenderar mycket tid bakom kameran finner massor med inspiration i dina vackra bilder. Kram! /Helena

Klockarbarn sa...

Bloggen är ju din egen. Du bestämmer själv. Sen får du inte glömma bort att foton också är inspirationskällor till pyssel för de som är "pysslare". Jag är en pysslare, inte fotograf. Är tyvärr totalt talanglös vid kameran så i min blogg är det lite tvärtom. Pyssel men skitfula bilder. Mina foton visar nåt som är pysslat. Dina foton är pysslet. Jag kommer fortsätta följa dig. För även om jag själv är kass med kameran så älskar jag att titta på vackra foton. De inspirerar.