Sidor

lördag 12 juli 2014

Familjefotografering i Hagaparken

Jag har precis levererat bildgalleriet till den här familjen så att de kan göra sitt urval. Jag blir så glad av dessa foton, det var en underbar familj att fotografera!

När jag fotar familjer försöker jag få till olika konstellationer och hitta ca 3 olika bakgrunder och miljöer att fota i. Nedan är foton från Ekotemplet i Hagaparken som är en favorit-"studio", men i deras urval finns bilder från andra platser också. Under en familjefotogafering så regisserar jag nästan ingenting utan försöker få naturliga bilder med mycket lek och glädje. Målet är att familjen ska få en mysig stund tillsammans och att barnen ska tycka att det är roligt. Vi leker hela fotograferingen igenom :-)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så fina bilder, och naturligt. Gillar!
Kram/Pernilla

Lizzan sa...

Superfina naturliga bilder! Tack för tipsen du delar med dig av!

Rumpetuss sa...

Underbara bilder!

Maria O sa...

Underbara bilder och ett klokt beslut om din blogg :) Visst är det så att livet förändras och det måste ju en blogg också få göra och dina bilder njuter man alltid av oavsett om det är pysselbilder eller härliga familjebilder.
Kram Maria
Ps. Blir nyfiken hur du jobbar med galleri att visa familjerna. Vill du berätta?

Maria O sa...

Så fina bilder! Letar fortfarande efter en liknande plats i Malmötrakten ;) Perfekt med en så vacker miljö där det dessutom finns skydd för regn.
Kram Maria

Ester sa...

Så fina! Jag hoppas att vi en dag kommer ha möjlighet att anlita dig som fotograf också för du tar helt magiska foton! Det finns ju säkert tusentals duktiga fotografer men du lyckas förmedla en känsla i dina foton som inte så många andra (vad jag har sett) gör. Keep up the good work! Kram från fru larsson