Sidor

tisdag 16 september 2014

Nyföddfotografering

I helgen var den här lilla sötnosen på besök för en nyföddfotografering. Så otroligt go! Min egna lilla bebis fyller snart ett och är snart ingen bebbe längre. Hur ska jag klara mig? Det är tur att jag får gosa på sådana här små då och då. Man borde faktiskt alltid ha en bebis, så mysigt är det :-)

7 kommentarer:

Fröken Pimpinett sa...

Fantastiska bilder!

HönaPöna sa...

Underbart fint... haha, ja, du får skaffa en till! :-)

Catarina sa...

Vilka underbara bilder!!!!

Annika GW sa...

Fint! Som en liten docka. Du är fantastisk på att få fram det finaste i dina bilder! / Annika

Åsa sa...

Hej. En fin bild som vanligt. Jag inspireras mycket av dig och fotar ganska mycket, särskilt nu när jag själv har en liten bebis.

Du får gärna skriva ett inlägg om vad du har för utrustning och vad du började införskaffa när du började fotografera mer regelbundet. Och vad du har för dator för att få bilderna i datorn och på bilderna lika, det tycker jag är svårt.

Jag ser fram emot ditt nästa inlägg, tack för all inspiration.

Ester sa...

Åh vilken liten skönhet! Så vackra foton! Bebishjärtat har blivit 100 gånger större sedan jag själv fick barn så hjärtat bara smälter när jag ser dessa bilder :)

Eva sa...

Den sista bilden är superfin, så söt! Perfekt inspiration nu när jag snart får en egen att fota :)