Sidor

söndag 19 oktober 2014

Elsa och Olof i marsipan

I veckan fyllde världens bästa mellan hela 5 år. Helt galet vad dom växer dom där små människorna. Så mycket kärlek, värme, åsikter, vilja, humör och glädje som ryms i den där lilla kroppen. Jag älskar henne till månen och tillbaks. Och vill hon ha en frost-tårta med fjärilar är det klart hon ska få det! Min marsipan-Elsa ser mest ut som en liten hobbit, men mellan såg vem det var och det är det viktigaste.

Det här var den femte tårtan jag bakade denna helg. Jag hjälpte nämligen grannen med tårtor till ett dop-fika igår. Eller, det är faktiskt den 6:e. Den första Frost-tårtan blev jag så arg på att jag kastade den i soptunnan. Behöver jag skriva att jag är ganska trött på tårtor just nu ;-)

5 kommentarer:

JoLi sa...

Den blev väldigt fin! trots tårttrötthet ;)

Fröken Pimpinett sa...

Men så fin! Jag älskar att baka, men tårtdekoration är inte min grej - saknar tyvärr helt talang för det. Måste nog ta och se Frost med stora dottern också. Den verkar ju vara omåttligt populär!

Rumpetuss sa...

Grattis till mellan!! Vilken jättefin tårta, underbar!

designofluna sa...

Vilken söt snögubbe! Jag gillar tänderna starkt!

Ester sa...

Jättesöt!! :) Använde du willys marsipan denna gång med? :) Mitt willys verkar tråkigt nog ha slutat sälja sin marsipan. :/ Kram//Ester