Sidor

tisdag 25 november 2014

Tävling: kakfatspinnar

Jag vet inte hur många kakfat jag gjort här hemma. Både till mig själv (för smycken och annat grejs), familjen (för kakor och godis, man behöver minst tre) och vänner (perfekt gå-bort-present!!). Just nu börjar vi dock nå taket av hur många kakfat man egentligen behöver. Eller, i alla fall hur många man får plats med.. Fast jag har just gjort ett med endast ett fat som ni ser på bilden nedan, och då får man ju plats med ännu fler!


Nu kan du vinna ett eget set med kakfatspinnar! Tillsammans med Kakfateriet lottar jag ut TVÅ stycken set och borrar. För att vara med och tävla gör du så här (lämna svar i kommentarsfältet nedan, eller på min FB-sida):

1. Gilla Kakfateriet på FB (om du har Facebook)

2. Vilken är din favorit-pinne?

3. Ge oss ditt allra bästa kakfatstips! (japp, en öppen fråga, det blir mer spännande så ;-) )

Den 9:e december utser jag vinnarna!Tack för era fina kommentarer! Jag har valt ut två vinnare och dessa är Johanna och Tina. Stort grattis till er! Jag kommer att kontakta er via mail och skicka pinnarna till er under januari :-)

12 kommentarer:

Anne-Mari sa...

Oval antik är min favorit "pinne".
Jag tycker man kan använda gamla udda fat och tallrikar, som annars aldrig kommer till användning!
Vh. Anne-Mari

Rumpetuss sa...

Jag äger endast ett kakfat och det är i PLAST å så kan jag ju inte ha det! Jag gillar den ovala i koppar/antik, urläcker! Mitt tips med kakfat är att göra ett litet av tex kaffefat och lägga vackra tvålar på i badrummet - såååå snyggt! Ett sånt ska jag ha nån gång! Håller tummar och tår för vinst!!! Ha det gott!

Christine Törnquist sa...

Rund rosaröd pinne är min favorit.
Jag skulle dreja eller kavla egna fat för att göra kakfatet. Sen skulle jag använda det till att servera godis på. Olika sorter på olika plan.

Anonym sa...

Oval antik gillar jag bland många andra!!
Våningskakfat är både praktiska och vackra, porslin med rosor som här är ljuvliga gärna en kopp i toppen eller blåvitt porslin med en vacker skål överst!!
Med vänlig hälsning Ingrid Gerdin

P.S Fb länken fungerar inte! :/

D.s
ingridgerdin@telia.com

Anonym sa...

1. Svart oval till alla mina svart-vita tallrikar som ligger och väntar.
2. Att slopa översta stången så jag kan lägga servetter där eller andra ting som inte passar just runt en stång.

Anonym sa...

1. Svart oval till mina svart-vita tallrikar som ligger på hög
2. Slopa översta stången så det går att lägga tex servetter där eller annat som inte passar att placera runt en stång.

Tina sa...

Ett kakfat går att använda till så mycket mer än bara kakor. Eftersom jag har en förkärlek till garn så får jag ju ofta väldigt mycket garn över. Det hade varit extra fint att visa upp dem på ett fat, speciellt ett hemmasnickrat sådant.

Annars är ju ett kakfat perfekt att lägga upp det man hittat på promenaden, kanske lite fina kottar nu fram till jul till exempel :).

Min favorit-pinne är rund silver.

Taco hej!

Johanna Stålros sa...

WOW vilken underbar tävling!!!!
Har undrat hur man gör dessa söta tårtfat, och nu fick jag tips om Kakfateriet- toppen, men vara med och tävla vill jag ju väldigt gärna ändå!
Jag gillar den rund-vit-kurvig pinne.
Ett snyggt kakfat skulle passa till ett välförtjänt skumbad, med lite praliner på, och sen när pralinerna är slut tar jag med mig det in i pysselrummet och lägger upp mina pärlor på det eller några torkade blommor som jag sen bara kan låta stå framme och kika på.
Kram från mig som älskar njutbara ting!

Emelie Öjvindsson sa...

Rund svart kurvig var snygg!
Jag har aldrig gjort ett kakfat så svårt att tipsa (äger ett skrangligt vitt i två våningar) men skulle jag göra ett hade det fått gå i svartvit skala vilket hade passat bäst här hemma (även om jag har en förkärlek till blå-vitt porslin).

Johanna Stålros sa...

(Vet ej om mitt förra bidrag kom med min dator slocknade och kommentaren har ej kommit med)
Så jag provar igen;)
Blev så glad för denna söta tävling, har länge velat göra ett eget fat, och blev så glad för tipset om var man hittar delar hos er Kakfateriet!!!
Jag gillar de runda- vita- kurviga pinnarna!
Och jag skulle stolt bära med mig mitt fat runt om i lägenheten allt från badrummet, där det fylls med praliner och avnjuts till ett skumbad och ljuv musik för att sedan fortsätta in till pysselrymmet för att fyllas med lite pärlor eller torkade blommor- det skulle stå framme och njutas av!
Kram från livsnjutaren

Unknown sa...

Min favorit är den vita med hjärtan :)

Mitt tips o om jag skulle vinna skulle vara att köpa enkla omaka fat på loppis/second hand som man kan "pimpa" till med porslinspennor med egna mönster, mer recycling o personligt än så blir det inte! :) Och vilken grej att ge bort!

Unknown sa...

Min favorit är den vita med hjärtan :)

Mitt tips o om jag skulle vinna skulle vara att köpa enkla omaka fat på loppis/second hand som man kan "pimpa" till med porslinspennor med egna mönster, mer recycling o personligt än så blir det inte! :) Och vilken grej att ge bort!