Sidor

torsdag 1 januari 2015

Armband i silver

Min allra bästa lillasyster (har i och för sig bara en ;-) ) fick det här fina armbandet som jag gjort i julklapp. Det är silver, förutom evighetssymbolen i rosé. På de små brickorna har jag stansat in första bokstaven i hennes dotter och sambos namn. Tänkte göra ett till mig själv också, hoppas jag får plats med bokstavsbrickor på alla mina fina familjemedlemmar.

4 kommentarer:

Marie sa...

Fantastiskt snyggt! Kommer det till försäljning så står jag på kö;)

Laila sa...

Å så underbart fint! ♥
Jag gick och kollade runt efter ett sånt åt en av mina bästa vänner nu till julklapp.... Men hittade ingen jag riktigt gillade.

Jag säger som Marie....
Gör du till försäljning så ställer jag mig också i kön! :_)

Jag hoppas du får ett riktigt fint 2015 ♥

Fröken Pimpinett sa...

Men så snyggt! Jag vill också ha ett :)

Ester sa...

Jättefint! Du är så duktig!