Sidor

torsdag 15 januari 2015

diy: blädderbok med laminerade foton

Den här veckan var det dags för vår lilla mini att skolas in på förskolan. Jag vet inte om jag glömt, eller om det faktiskt är jobbigare den här gången. Men jobbigt är det. För oss båda! Idag skulle mini lämnas sjläv och det var tänkt att jag skulle åka hem och jobba framför photoshop dagtid istället för på natten som jag gjort senaste halvåret. Så blev det inte. Jag fick nästan vända i dörren då de ringde från förskolan och bad mig komma tillbaks till en superledsen mini. Så vi hängde där tillsammans idag också. Och det går ju över. Det vet jag. Vi låter det bara ta lite längre tid.

I informationsbrevet från förskolan stod det att man skulle ta med ett A4 med foton på familjen. Jag tänkte beställa en fotobok i pekboksformat, men sambon nämnde något om överdrivet? Så jag pysslade istället ihop en liten blädderbok med de allra viktigaste personerna i lilla minis värld. Bilderna är laminerade och sitter ihop med en nyckelring. Den ska hänga på förskolan i mini-höjd.

Mitt älskade lilla hjärta. Hur gick tiden så här fort?

6 kommentarer:

Elin sa...

3-dagarsinskolning blev 2-veckorsinskolning för Emilia, så det är olika för olika barn... ��

Rumpetuss sa...

Vilken fin blädderbok!!! Stora lilla mini <3

HönaPöna sa...

De växer upp såfort... det kommer att gå hur bra som helst ska du se!
Underbar fotobok...!

Ester sa...

Smart grej! Våran lilltjej fick laminerade kort på några av sina kusiner i julklapp och hon älskar att sitta och titta/äta på dem. ;)

Nu blev jag sugen på att skaffa en sådan maskin så att man kan laminera hemma. Åh, alla dessa habegär... :P

C A I A . S E sa...

De växer upp för fort. Men blädderböcker har inte vi behövt göra för mina gick hos dagmamma, eller två går där fortfarande ^^

willowday sa...

love this, Malin!