Sidor

tisdag 13 januari 2015

diy: sy en jumpsuit

För ett tag sedan sydde jag en liten jumpsuit till mini. Den var väldigt lätt att sy, det gäller bara att ta tillräckligt med tyg så att den lilla kan röra sig bra. Tyvärr har jag inga mått att komma med, det här med mönster har ju aldrig varit min starka sida.

Jag klippte två rektanglar och la dem räta mot räta. Klippte ut en halvmåne i grejen och sydde ihop rektanglarna. Längst upp har jag sytt en smock med elastisk tråd (två varv). Samma sak runt benen, men bara ett varv. Sist har jag satt dit axelbanden.

3 kommentarer:

HönaPöna sa...

Kanonsöt... både unge och jumpsuit!
Det där med smock tycker jag är svårt att få till, men fint är det!

Kajsa sa...

Men så himla fin :D Jag har precis lärt mej sy och det där lät ju inte alltför komplicerat så kanske borde testa :D Vad har du för tyg? Jersey eller?

Underbara Saker sa...

WOW!!! Den är ju helt bedårande, Ser köpt ut! :) Du är grym.