Sidor

lördag 21 mars 2015

Nyföddfotografering

Ett nytt liv En ny liten människa. Finns det något mer magiskt? När jag började fota nyfödda för 1,5 år sedan blev jag fast direkt. Det är väldigt speciellt på många sätt. Och jag älskar det. Nedan får ni följa med bakom kulisserna och se när jag fotar en alldeles underbar nyfödd liten tjej.


En nyföddfotografering tar tid och kräver tålamod. För att kunna ta fotona i filmen ovan måste bebisen sova och det är inte alltid de små har lust med det. Mycket tid går åt till att vagga, ammas/flaskas och bytas. Jag avsätter ca 3 timmar i studion. Självklart försöker jag fånga den lilla vaken också ❤

Säkerheten är alltid viktigast och bebisen lämnas aldrig obevakad. Det är viktigt att ni känner er 100% trygga när ni lämnar över er bebis i mina händer. Vissa av bilderna är montage av flera sammansatta foton och i botten på alla korgar ligger en tung vikt så att de inte ska kunna välta.

Är ni intresserade av en nyföddfotografering så se till att preliminärboka redan när den lilla är i magen. Fotograferingen sker allra helst innan bebisen är 10 dagar gammal. Om ni tycker det känns jobbigt att ta er hemifrån med den nya familjemedlemmen så kommer jag gärna hem till er istället, dock utan rekvisita.

Vill ni se fler av mina foton så gå in på min portfolio

3 kommentarer:

Ester sa...

Nyfödda är ju så söta så man nästan går sönder!! Nu längtar jag ännu mer till augusti och vårt nytillskott. Hoppas på att kunna anlita dig som fotograf någon gång i framtiden! Du är så duktig!

Yvonne sa...

så nydelig bilde!!!

Fiffiga Systrar sa...

Ååå vilka underbara bilder! Du måste ge ut en bok med dina fotografier på bebisar! Vi köper den direkt! Kram från oss