Sidor

söndag 18 oktober 2015

Minion-tårta

Ännu ett år har gått. Vår allra finaste Mellan har börjat skolan, tappat en tand, lärt sig cykla och i fredags fyllde hon hela 6 år! Busig, känslig, underfundig, snäll, rolig och alldeles alldeles underbar är hon. Grattis älskade unge!

Förra året önskade sig fröken en Frost-tårta med Elsa och Olof på. I år fick jag ett lite lättare uppdrag, nämligen en Minion-tårta. Mellan bildgooglade på diverse avancerade tårtor med konstaterade att de nog var lite för svåra för mig och att det var bättre med ett Minion-huvud. Tack Mellan, skönt att slippa göra tårtdekorationer hela natten ;-)

Eftersom helgen varit fullspäckad med både bildvisningar, gravidfotografering och kalas så fanns det inte tid att baka egna kakor också, men är det något jag är grym på så är det att fuska! Jag använde mig av färdiga muffins, marsipan och färdiga kristyrfigurer från mataffären. Jag kavlade ut marsipanen och tryckte ut rundlar med ett glas. Piffade sedan på rundlarna och kristyrfigurerna och vips så fick vi matchy muffins till tårtan.

1 kommentar:

HönaPöna sa...

du är fiffig du... såå fina!