Sidor

måndag 29 augusti 2016

Piffad handsfree

För några år sedan piffade jag till min handsfree till telefonen med indianpärlor. Förutom att det är fint och personligt så trasslar sig inte sladden ihop sig. Igår ville Stor göra nya till mig och jag beställde Pastill-färger. Självklart ville alla småtjejer i familjen hjälpa till :-)

För att få på pärlorna på sladden skär man ett snitt i pärlan, böljer upp den och trär över. För att böja upp pärlan stack vi ner en ätpinne och tryckte in sladden i öppningen på pärlan. Lite klurigt i början, men det gick snabbt för tjejerna att få in snitsen. Fröken katt jobbade dock mest med att pilla ner pärlor och ätpinnar på golvet.

1 kommentar:

Christina sa...

Hej! Jag tipsar dig om ett litet event jag ska ha hemma hos mig då jag tänkte informera om hur man får den livsstil man vill ha. Jag bor också i Järfälla så det är därför jag kontaktar dig. Läs gärna i min blogg eller kontakta mig på hillroth@hotmail.com Hoppas du vill komma!