Sidor

lördag 12 december 2009

Julpynt

Det är inte helt lätt att få något gjort när man har en liten närhetsvampyr till bebis. Hon sover nästan dygnet runt, så min beställning på sovbebis gick igenom, men jag glömde fylla i att hon ska kunna sova själv mer än 5 minuter i formuläret ;-)

Idag har jag dock attacksytt två soffkuddar, en julduk till vardagsrummet och en julduk till köket. Tyg från Ikea och spets från Erikshjälpen. Ljushållarna på bordet är glöggmuggar från Ikea. Sådärja, äntligen lite julstämning här hemma! Nu måste jag bara leta reda på tomtarna som ska sitta i soffan också.Den uppmärksamma ser att soffan fått ett överkastöverdrag. Det beror på att min kära dotter fick för sig att måla vår vita soffa med lila och orange tuschpenna. Kreativitet när den är som sämst..

8 kommentarer:

Rita sa...

Åh, dom kuddarna gillar jag verkligen, ser så underbart fräscha ut.

Ha en bra Lucia!
Kram/Rita

Cathrin sa...

Ha,ha min lille var också en närhetsvampyr (gillar ordet!!!) men det gick över när han blev sisådär en tre/fyra månader. Nu kramas han massor i stället och vill gärna vara med men klarar sig själv. Och du, de där beställningsformulären är jäkligt svåra att fylla i. Jag har missat det finstilta (typ "ingen kräkis") två gånger på raken.

Kanonfina kuddar! Jag har samlat på mig massor av spets från samma ställe (guldgruva!) med samma mål men tiden har inte räckt till.

MIN dotter har målat om mattan. Kul att ungarna också är kreativa. Eller nåt...

Kram
Cathrin

Malin sa...

Åh vad fint det blev! Lite kuddar gör så stor skillnad!
Pussa vampyren från mig! :)

Carin sa...

Vilka söta kuddar! Känner igen att attacksy ;-)

Tina sa...

Jättefina kuddar!

om du inte får bort tuschsträcken så kan du prova ha lite sprit på.

Reko Stil / Emma sa...

Vad fint du sytt! :) Skönt att du får mysa med din sovbäbis, även om hon inte sover själv da. Men då har du en god grund att sova och vila och mysa själv också, och det kan man ju behöva ibland :)

Vad tråkigt med tusch-konsten...kan trösta dig med att det inte är bättre med en sambo som beter sig som att han är 5 år och bara.inte.kan.låta.bli.att.fläcka.ner.soffan. Klant :)

Sköt om dig i julstöket!

Fröken Pyssel sa...

Cathrin: haha, ja visst är de luriga ;-) :-D Jag väntar på den där 3-månadersdagen som verkar magisk. De får bättre rutiner, mindre ont i magen osv osv :-p

Tack för kommentarerna! Önskar er alla en riktigt god jul! :-)

Monkan sa...

Fanns säkert nåt finstilt i formuläret om att man inte kunde kombinera alternativ 1 & 2 :-)

Härlig julstämning i soffan, lila och orange kanske kan vara fint till våren? ;-)

God jul!