Sidor

torsdag 24 juni 2010

Hensvik goes pink

Att spontanshoppa på Blocket hör till min favoritsyssla. Min. Inte sambons. Det är nämligen ofta han som får hämta sakerna.. Idag fick jag för mig att köpa ett Hensvik-skåp och en timme senare stod det här i hallen, vilken service! :-)


Det ska stå i lekrummet/gästrummet, som aldrig blir klart, så det får inredas som lillasysters rum istället för när det väl är färdigt vill de säkert ändå inte dela rum längre ;-)

Eftersom lillasyster än så länge bara kan säga "katt" så fick sambon välja vilket paketpapper som skulle pryda insidan på skåpet. Lite otippat valde han det rosa.


Jag har klippt ut lagom stora ark för varje hyllplan och fäst med dubbelhäftande tejp. Efter två hyllplan tog tejpen slut, men nedan är iaf (del)resultatet. Det blir så mycket personligare och finare att sätta lite tapet/paketpapper i skåpen, och bäst av allt är ju att man lätt kan byta mönster och färg när lusten faller på.

4 kommentarer:

Malin sa...

Vad fint det blev, härligt med lite färg!

Emelie sa...

Så himla fint det blev!!
Allt som du tar tag i blir alltid så fint.
Ja, FB och bloggvärlden är lite död, tur för mig så jag kan svara på lite kommentarer, *hihi*
Kram Kram!!

Jo sa...

Vad fint det blev! :)
Hoppas att du hade en fin midsommarhelg!

Monkan sa...

Men åh vad gulligt det blev, kanonfint. Och en sån där BRIO-tax är ju ett riktigt nostalgipiller :-)

Tågtårtan är ju helt fantastisk, så underbart söt! Vilken grymhet med locken till kryddburkarna... Om du ska göra fler så kanske du kan finta lite genom att i stället limma fast innehållet inne i burkarna ;-) Superfint kök.