Sidor

lördag 23 oktober 2010

Mer tårta!

Gårdagens konversation med lillasyster (om hon hade kunnat prata):

Lillasyster: Mamma, imorgon har jag bjudit hit mina bästisar, lilla O och lilla E. Vi ska kalasa lite och jag vill bjuda dem på tårta, kan du göra en?!
Mamma: Ja vad kul!
*börjar planera svampar*
Lillasyster: Och inga fler svampar nu mamma, folk kommer snart att tro att vi är galna.
Mamma: jaha.. nähä.. ok, men prickar är fint!
Lillasyster: NEJ! Det räcker nu mamma, inga prickar och inga svampar, think outside your box!

18 kommentarer:

Kiiromi sa...

Superfin!! och svar nej, jag tror inte ni är galna... men kanske i svampar ;).

Ps, du har väl inte missat min give-away ds.

/Mia :)

Kiiromi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kiiromi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kiiromi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kiiromi sa...

Sorry, min dator fick fnatt och la in massa kommentarer här som jag nu raderat... jag är alltså inte galen ;)

/Mia

Stina Glaas sa...

Jag sätter etiketten "Personlig utveckling" på den tårtan. ;-)

Och ang. målandet - ja, men det är ju precis så jag känner: att jag inte är bättre än när jag var typ 15!! Och det är ju vansinnigt frustrerande!! Nu har jag i alla fall delvis lyckats smita förbi den spärren på något sätt och börjat acceptera att jag kan det jag kan och varken mer eller mindre. Typ. Men jäklar vad jag är sugen på att bli bättre. ;-)

Kram!!

Petra / Popetotrora sa...

Jag är så imponerad av alla fina tårtor du gör!! Denna var urhärlig!

Jenny sa...

jag har precis tittat på alla dina fina tårtor du har lagt ut på bloggen och jag är mållös. De är superfina. Har du gått någon kurs eller har du lärt dig själv?

.................... sa...

Vilken tårta, blir man inte glad av den så vet jag inte vad....
Man blir glad =)

Lotta sa...

Vad mycket fint du gör! Underbara tårtor!

Jo sa...

Dina tårtor är verkligen ljuvlig! Lyllos dina kids!

Malin sa...

ååååh vilken fin!

Postadress Torslanda sa...

Du är fantastiskt duktig!!!! Kan du ge tips om redskap och steg-för-steg på en basicnivå för oss som vill lära?

Monkan sa...

Vilken klok liten tjej som inspirerade sin mamma till att göra en sån jättefin och glad tårta :) Ja du är ju verkligen marsipantårtedrottningen, vilka skapelser du gör!

Så jag tror nog att du kan klara dig utan det där med att sticka och virka, och du kan mycket väl köpa Galen i garn-boken utan att ha minsta avsikt att göra ett enda av projekten för det är en bok som man kort och gott blir glad av att bara bläddra i :)

Men om om du vill testa så finns det det massor av stick- och virkskolor på nätet, det finns i boken också men jag tycker inte det är tillräckligt detaljerat om man aldrig har provat alls. Stickning tycker jag beskrivs väldigt bra hos Muchis och virkning hos Hemmets Journal. DROPS Garnstudio har också mycket bra guider, och t.om videosnuttar. Sidan verkar vara nere just nu så jag kan inte kolla, men jag har för mig att de teknade beskrivningarna är bättre än video när det gäller grunderna.

Monkan sa...

P.S. Såg att Mönsterarkivet har en utlottning av boken just nu, sista chansen imorron måndag kl 21.

metamorphosis sa...

Inte lätt det där, när småsyskonen ska ha så mycket åsikter ang. tårtdekorationer och inredning... ;-)

Therese sa...

Hahahaha, gud så roligt! Skönt att du klarade av uppdragen att tänka utanför boxen ;)

Rekommenderar vekligen möbelötapetseringskurs, kul och lärorikt. Man övar både på tålamod och hantverk, haha.

Ha en skön kväll, kram Therese

erry sa...

Ojoj, dina tårtor alltså! Den här är ju urläcker! (liksom de andra)