Sidor

söndag 17 oktober 2010

Söndagsbild | Fabriken

Nu finns jag med på Fabriken som är en samlingssida för inredningsbloggar. Varje tisdag ska man lägga upp ett foto på ett visst tema, kommande vecka är tisdagstemat "kuddar". På söndagar lägger man upp ett bild på valfritt tema.

Det här är min söndagsbild. Idag har jag suttit i pysselhörnan och sytt i rosa nyanser. De gamla pillerburkarna fyllda med knappnålar är från min farmor och gör mig lite extra varm i hjärtat varje gång jag ser dem.

7 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

ÅÅ va kul att jag hitta till din blogg! Tack för att besökte min, va kul att du sparat min bild nånstans :)
Såå mycket inspiration jag fick här. Gud va duktig du är på att pyssla. Din tårtor är ju underbara!

Hoppas du haft en fin helg!
Kram Ellinor

Therese sa...

Så söta små pilleraskar! Jag älskar burkar av alla slag, men har fått köpstopp på dem på loppisar nu...hrm, I wonder why haha

Ha en skön kväll! Kram Therese

Kiiromi sa...

Vilken härlig känsla.

/Mia

Petra / Popetotrora sa...

Söta burkar! Jag har mina nålar i en liknande gammal burk. Tänker ibland att jag ska sy mig en tjusig nåldyna men sen kommer jag på att jag verkligen gillar min gamla nålburk. :-)

Ha en härlig söndagskväll (det lilla som är kvar av den)!

Stina Glaas sa...

Det där är typiska "pryttelaskar" om du skulle fråga mig. Sånna som mormor:ar och andra förvarat spikar, muttrar, säkerhetsnålar, knappar och just nålar i.

Och apropå gamla burkar - jaaa, visst är ren röda burken bara Uuuunderbar!? Och vet du, jag tog faktiskt med den upp till sovrummet på kvällen, bara för att kunna titta på den lite mer. Men jag sov inte med den. Haha!

Karin - AlicesMamma sa...

Hej! Halkade in här via svea och föll på namnet på din blogg. Helt enkelt för att jag måste slänga ut en chansning eftersom du gillar pyssel! Jag är helt novis vad det gäller ämnet och tänkte ge mig på att göra en adventskalender åt min dotter, har hittat en materialsats från Panduro som jag tänkte piffa till lite. Har dock ingen som helst erfarenhet av produkter från Panduro, men tänkte att du kanske har? Är det svårt?

Hoppas du kan hjälpa mig på traven :)

Elin A sa...

Vilka förtjusande små burkar/askar.