Sidor

tisdag 26 oktober 2010

Tisdagstema: förvaring | Fabriken

Idag är det tema förvaring i Fabriken. Jag skulle kunna visa upp hur många foton som helst i den kategorin, men i brist på tid nöjer jag mig med att visa en liten närbild på en favoritburk från Indiska.


Jag har alltid tänkt FÖRVARING när jag inrett och tja, jag vet inte, men kanske är vi en av få småbarnsfamiljer med "för mycket" förvaringsmöjligheter? I vardagsrummet har vi två nästan helt tomma sideboards, i barnens rum är det tomma skåp och lådor. I vårt sovrum är ett skåp nästan helt tomt och i köket finns tomma burkar, en tom kökssoffa mm. Det är bra, för jag antar att alla dessa utrymmen kommer att fyllas på med tiden :-)

För fler foton på dagens tema, kika in hos Fabriken!

3 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Förvaring älskar jag! Lådor, askar, burkar, väskor och påsar kan jag alltid skaffa mer av! På loppis plockar jag gärna på mig olika typer av förvaringsgrejer. Men dessvärre har jag inte upplevt att vi har för mycket plats till förvaring, det låter riktigt härligt! :-)
Kanske har jag helt enkelt för mycket grejer...;-)

Anonym sa...

Fantastiskt! Förvaringsmöjligheter kan man väl aldrig få för mycket av :).

Petra / Popetotrora sa...

Jättefin låda!

Du har en liten award att hämta inne hos mig. :-)

Ha en bra kväll!