Sidor

onsdag 3 november 2010

Post

Idag har jag slagit in tre av fyra Rosa Bandet-paket (sen tog tejpen slut.. ehm.. och någon kommer att förstå varför tejpen tog slut ;-)) och postat två av dem. Fick lite panik när jag inte hittade förklädet, men fann det till slut under storasysters madrass. Hon tyckte INTE att jag skulle skicka iväg det ;-)


Och på tal om post så låg det något mycket fint i brevlådan till mig idag. Tack finaste L, jag blev så otroligt jätteglad! Den är väldigt fin och väldigt jag :-)


Det är så bra att fina saker händer när man behöver det, när man inte är på topp. Som en utmärkelse av supersömmerskan Lillofant, och en utmärkelse från idésprutan Petra, och så hjärtnålar på det. Då blir man på topp med detsamma, det är bra ♥♥♥

9 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Fiiiiiina hjärtnålar :)

Och vad fint du slagit in paketen. Jag tror säkert att både mottagaren, brevbäraren och postsorteraren(eller vad det nu kan tänkas heta) blir glada när dom ser dom :D

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vilka fina nålar!! Såna vill jag också ha! Förstår att du blev glad när dom låg i brevlådan.

Ha en bra dag!

the80sme sa...

Oj, oj vilka underbara paket, nu längtar jag ännu mer :)

Underbara hjärtnålar, vad avis jag blir, men du förtjänar dom utan tvekan! ♥

Ha en toppen dag!
Kram!

Anonym sa...

Såg längre ned på sidan att du hade hyllremsor i spets med prickigt band i. Självhäftande dessutom. Var har du fått tag i dem? Finns de i rött måntro? :-))

Cecilia

Basilica sa...

Vilken trevlig blogg du har. Helt i min smak.

Postadress Torslanda sa...

Vilka tok-fina paket! Här hemma hos oss är tejpen också ofta slut :)

Malin på pastill.nu sa...

Cecilia: Det är spetsband jag köpt i en tygbutik och fäst med dubbelhäftande tejp :-) Bara att ge sig ut på jakt efter röd spets helt enkelt :-)

Slow-Eva sa...

Vad mycket gott som kan komma i livet :)
Vilka gulliga burkar i inlägget ovan!

Lisa sa...

:-)