Sidor

tisdag 2 november 2010

Stor blir liten

En av mina tunikor hade gått sönder i nederkant och gick ej att rädda på något snyggt sätt. Istället klippte jag lite här och sydde lite där och så blev det en klänning till storasyster istället. Hon har bott i den hela dagen och sover nu gott i den, jag tror att det är ett bra betyg.

Fröken har lite svårt att stå still ;-)

17 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Men så fint!! Gilla återvinning! ;)
Brukar också ha problemet med rörliga modeller ;)

Vilket fint stilleben!

Ha det bra!

Kramar Ellinor

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Det blev ju hur fint som helst! Smart sätt att ta till vara på det man har :)

Millan sa...

Fint!!! Jag gillar också återvinning.

.................... sa...

Det blev ju en superfin klänning av det hela, heja recycling =)
Jo jag tror nog jag var bättre på att måla som 15åring än vad jag är som 35åring, känns som att jag har börjat om. Jag ägnar mig åt ganska enkla metoder och försöker att inte ha för stora pretantioner, har precis testat en barnsligt rolig teknik som jag snart ska blogga om, den gillade jag skarpt.
När dom ljusar upp område i akvarellmålning så tar dom väl bara en pensel med bra uppsugningsförmåga och liksom låter penseln suga upp färgen igen, man blöta upp området lite först. Också bara torka penseln på ett papper och fortsätt tills du blivit av med tillräckligt mycket färg, det är ju praktiskt med akvarell att man kan gå till baka och blöta upp den igen. Ha det gott =)

Sanna sa...

Superläcker! Det kallar jag äkta återbruk.. =)

Kraaaaam
Sanna

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Heeej igen ;)

Tack för din kommentar på min blogg under inlägget om mitt lapptäcke.

Jag redan sytt ihop täcket, ut å in, som ett påslakan liksom. Det blev rätt bra när jag vände på det sen.

SÅ smart med textillim har jag inte ens tänk tanken på. Hade underlättat en hel del. Men nu är det nog för sent eftersom täcket redan är ihopsytt :/

Jaaa, jag får se hur jag löser detta nu. Jag sydde själva täcket med en himla hastighet men nu har det stannat av lite och jag vill iNTE att det ska bli ett ofärdigt projekt som bara ligger. Ska ta tag i detta nu! :)

Tack än en gång för fina tips! :D

Stina Glaas sa...

Vad fin den blev!! Hur fick du till ärmarna? Är det sånt du bara "kan"? Ser avancerat ut. :-)
Kram!

Pysselmajorna sa...

Jättefint och mycket bättre än att bara slänga den. :)

Helena sa...

Jättefin! Du har fått en award av mig :)

Anna-Karin sa...

ja ibland blev det väldigt kontisgt uppe i huvudet på en då man var gravid.. 17 dagar är ingenting, gick över 19 dagar med andra barnet och då hade jag ändå varit öppen 2 cm med utplånad tapp sedan vecka 18 så jag är en seg en hehehe.. skulle va skönt att ha blivit igånsatt efter 14 dagar och man kan ju förstå varöfr de gör det men här i västernorrland anser de att det alltid är bäst och vänta för det är så stor stress på barnet då det blir igångsatt..

Väldigt fin klänning förresten =)

Pyssellycka sa...

Underbart fin klänning! Återbruk känns helt ju bara så rätt.

Emelie sa...

Så fin hon blev i den!!!
Milton hade med önskat att jag sytt om lite klänningar/tunikor till honom, *haha*
Kramis!!

Slow-Eva sa...

Helt klart ett gott betyg! Roligt när det gillas av de små också :)

Jag gissar att det där med genuskompensationen förändras när de börjar förskolan men ja... det får vara så så länge det går i alla fall :)

Jag gillar ju också rosa. Men jag vill inte att lilla L ska ha bara rosa, bara för att hon är tjej.

Helena Ljunggren sa...

Nej men jösses så fint. Lilltösen passar ju klockrent i den! :)

Anonym sa...

Åh så fin!

Nejdå du har inte missat tävlingen. Man kan vara med och tävla tills på söndag. det är bara att lämna en kommentar till blogginlägget med tävlingen.

Lycka till!

Malin på pastill.nu sa...

Tack för fina kommentarer om klänningen. Dottern tycker väldigt mycket om den :-)

Elin sa...

Känner igen den där;)
Jättefint på Lea! Jag förstår att sötnosen blev glad över den.
Kraam