Sidor

måndag 20 december 2010

Prinsesstårta

Idag fyller storasyster hela 4 år! Fröken har sedan länge sagt att hon vill ha en prinsesstårta och en spidermantårta när hon fyller år. Jag orkade verkligen inte göra två tårtor, speciellt inte som hon inte ens äter tårta. Jag kan dessutom inte tänka mig något tråkigare än att göra en spidermandekoration, så jag lyckades förhandla bort den, men eftersom jag ändå vill uppmuntra att hon inte bara väljer prinsessgrejer så fick det bli spidermanmugg till saften.


När tårtan nästan var klar kommenterar storasyster den med "eh, men mamma, du skulle ju göra en prinsesstårta sa jag?!". Hon hade väl en annan bild i sitt lilla huvud av hur tårtan skulle se ut, men inte lyckats förmedla den till mig ;-) När kronan kom på plats blev hon i alla fall nöjd, men lite besviken på att prinsessan inte har brunt hår. En blomma var nog det enda hon åt av den, men lillasyster åt desto mer :-)

6 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Grattis storayster! Och vilken ljuvlig tårta!!! Här hos oss äts det heller inte särskilt mycket tårta, den är mest rolig att se på och blåsa ut ljusen på.

Jenny sa...

Vilken underbar tårta. Jag blir lika sugen som alltid på att lära mig baka fina tårtor jag med :) Grattis till storasyster.

Petra / Popetotrora sa...

Jag sitter här lika förstummad som alltid när jag ser dina tårtor!! Du är verkligen grym på att göra fina tårtor! :-)

Slow-Eva sa...

Grattis Storasyster!
Finfin tårta tycker jag i alla fall.

Malin sa...

Åh vilken fin!
Greta vill också ha en prinsesstårta, en sån med en Barbie nerstucken och så är tårtan hennes klänning.
Hur nu jag ska få ihop det ;)

Stina Glaas sa...

Vad fin den blev! Hade varit kul att få veta hu hennes bild av en prinsesståta ser ut. :-)
Hoppas hon tyckte att det var en bra födelsedag! :-)