Sidor

måndag 23 maj 2011

Om ett fint Nätverk

Networking är en himlans bra blogg som drivs av ett gäng härliga tjejer med olika bakgrunder, familjesituationer och åsikter, men med ett gemensamt intresse för jobb och familjeliv. Ja, om livspusslet helt enkelt. Och headern, den har jag gjort! :-)

5 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Himla snygg! Stilren, intressant, kvinnlig, tilltalande!
Jag borde ta till mig dina råd om hur man håller små plantor vid liv. Varför är det så svårt att komma ihåg att vattna?!

Ullis sa...

så snygg header! Vad duktig du är!
Ha en fin dag!
Ullis

annas alster sa...

Hej!
Jo, pelargoner! Blogger har bråkat med mig så jag inte har kunnat svara.

Nyp av en topp på pelargonen, med typ 3 blad och stoppa ner i jord. Såjord, säger dom att det ska va, men jag har kört med blomjord (från förra året). Det gick bra.

Vattna lagom, det får inte bli för blött. Kruka med hål i botten är absolut att rekommendera. När plantan har 5-6 blad totalt kan man nypa av toppen så grenar sig pelargonen. Annars får man bara en lång pinne (talar av egen erfarenhet).

Typ så gör man med sticklingar. Fast det finns säkert andra som vet bättre. Men testa vettja! :)

Helena sa...

Vilken fin header!

Du har fått en award av mig.

makeupoholic sa...

Hej tjejen, tänkte bara säga att jag skrivit om dig hos mig, ville tipsa mina läsare om din fina blogg!