Sidor

måndag 25 juli 2011

Nyckelring med tassel

Det råder semesterkänsla här på bloggen. Ja faktiskt även i bloggläsandet och pysslandet för min del. Men ett litet livstecken tänkte jag lämna. En nyligen skapad nyckelring, typ Pastill möter Maria Montazami. Passar perfekt i den lilla rynkiga.

10 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Tjusigt!!! En sådan liten tjusig sak lyfter upp i vardagen.

AttenKattenNoa sa...

Glamoröst värre. Väldigt fin!

Fiffiga Systrar sa...

Så flott den var!! Härligt med semesterlunk! kram

Helena sa...

Snyggt!

Jag har sådan rosa tofsar här hemma men inte kommit mig för att göra något av dem ännu, kanske att det finns lite tid över till att plocka fram pärlsakerna nu på semestern.

Jessan sa...

Söt som socker! :-)

Louise sa...

Så fin!! Och semester är bra!!

Sanna sa...

Superfin!! <3

Julia sa...

Gud vad söt! Ser ut som en liten godisbit :) En pastill....
ha en härlig semester!
/Kramar Julia - Liten Pysseltok

Pysselmajorna sa...

Så himla söt, man blir glad när man ser den.

Monkan sa...

Helt underbar "tassel". Jag har också just köpt på mig lite material för att göra en, i olika blå nyanser. Jag ska testa med metallic broderigarn som var det enda riktigt blanka garn jag kunde komma på, kanske du har hittat nåt bättre material? Jag har inte bestämt vad jag ska ha mer för delar, eller vad jag ska ha den till ens :) men någon form av pärla/pärlor är inblandad i alla fall. Gillar verkligen den tvinnade snodden, det hade jag tänkt föreslå som alternativ till frivolitetsknutar för att göra mobilsnodd och på en tofs är det kanske närmast en självklarhet :) men det hade jag inte en tanke på.