Sidor

torsdag 22 september 2011

Ett efterlängtat smycke

Det här projektet har tagit sin lilla tid. Vi pratar många timmar vid våtslipstenen. Kan Gustavsbergsporslin ens gå sönder om man tappar det? Det är nämligen det absolut hårdaste porslinet jag någonsin träffat på. *pust*

Tillslut blev den dock klar, min efterlängtade ring av Stig Lindbergs "Berså". Jag har till och med lyxat till det med en ringstomme i silver. Den här ringen betyder något speciellt för mig. En påminnelse om något viktigt. Tack Maria för hjälpen med porslinet!

Jag är ledsen att jag är så dålig på att hälsa på hos er just nu, men jag kommer igen när jag orkar och livet är mindre kaosartat, jag saknar er ju! Och så är ni ju så fina att jag fått hela tre stycken awards! Tack Rebecca, Ullis och Josefine. Jag blev verkligen jätteglad! Och som om inte det vore nog så ramlade det ner en bok i brevlådan idag som jag vann inne hos Bröllopsmonstret, jippie!

26 kommentarer:

HannasHörna sa...

Vilken vacker ring! Förstår att du är nöjd...kram o trevlig helg!

Annefia sa...

Vilken jättefin ring!!! Även jag har en ring som är väldigt speciell för mig pga sin symboliska betydelse, en jättefin ros i silver. Dock har jag inte gjort min ring själv.

Anonym sa...

Mycket snygg! Den skall du vara stolt över.

Fisan sa...

Va roligt att se ett inlägg! Det blev jag glad av. Fantastiskt vacker ring. Åter igen är jag oerhört ledsen att jag inte hört av mig mer. Lovar bättring och bot.
Kram!

Beate sa...

Ooooo vilken fin ring! Den är alldeles bedårande! Ha en skön helg!

Pyssel och Trams sa...

Superfin!!

Stina Glaas sa...

Finfin!! :-)
KRAM!!

Livet är Underbart sa...

Oj, vilken fin ring=) Har också en ring med mycket betydelse.

kram kram

Rebeccas DIY sa...

Vilken härlig ring. Jag älskar ringar men jobbar just nu på ett arbete där ringar inte är tillåtet. Nu blir jag dock sugen på ringar igen!
Ha en skön fredag!

Anonym sa...

Å, vilken fin ring! Underbar.

Lilladockan sa...

Hur fin som helst! Snyggt jobbat :)

hönapöna sa...

Vilken jättefin ring...! Önskar dej en skön (och kanske lugn) helg! :-)

Petra / Popetotrora sa...

Så himla, himla fin ring! Va dduktig du är!

retrostuff sa...

Åh, så fin! Älsklingsporslinet på nytt vis, härligt!

Pysselmajorna sa...

Vilken underbart fin ring! Hoppas det blir många trevliga stunder ihop :)

Retro Elephant sa...

Vacker!

//Lina

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Grattis till en finfin ring! :)

Anonym sa...

Åh va fin den blev! Väl värd mödan tycker jag :) kram /maria

Kanel & Cayenne sa...

Vilken underbar ring!! Superduperfin!

Känner också att jag har svårt att hinna med att "besöka" alla som jag skulle velat...men ibland får man inse att man inte är superwoman och försöka prioritera. Allt annat än lätt, men nödvändigt! Jag tränar på detta varje dag....
Kram Jennica

Made by Ina sa...

Den är verkligen hur fin som helst, jag har alltid önskat mig en sådan.
Har köpt mig verktyg för att tillverka den men inte tagit tag i det ännu

Kram Marina

Marika på Odlingspyssel sa...

Vad fin ringen är. Är också sugen på att göra stig-lindberg-ringar, de är verkligen busfina :)

Anonym sa...

Vilken fantastisk ring! Vilken fin idé!

E.Winberg sa...

Det här är så snyggt! Vet en tjej som gjorde just dessa smycken och sålde på sin blogg för några år sedan. Vill så gärna få tag på dom. Kanske helt enkelt får lära mig göra egna. Snyggt i vilket fall!

Veronica sa...

Vilken supersnygg ring. Den väcker verkligen "vill-ha-känslan". Smart idé!

Tiinity sa...

Rolig ring, man inser att man kan återanvända porslin till mycket. Inspirerande. Tyvärr har jag inget gammalt porslin...

Minna sa...

Jättefin! Var hittar man en sån slip? Är de dyra?