Sidor

lördag 22 oktober 2011

Iphone-kläder

Vad glad jag blir att ni fortsätter att titta in här, trots mina mycket sporadiska inlägg just nu, det värmer!

En annan sak som värmer är en virkad ulldräkt till min telefon. Fast allra bäst är nog att den kan förhindra en yttterligare krossad skärm... *dyrt*

Andra gången jag virkar och första gången jag färdigställer något virkat (projekt nummer ett är dock snart klart, det med). Det var inte så svårt och bäst av allt var att garnet var förlåtande mot misstag. Kan jag så kan du!

21 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Tjusigt! Jag har tänkt att jag ska virka mig ett liknande, men än så länge har jag inte kommit längre än till planeringsstadiet. :-)

Två Små Gryn sa...

Härlig höstig!!

HannasHörna sa...

Hej hej!

Jättefin. Vad duktig du är.

Kram

Nyman sa...

Vilken fin, något liknande ska jag nog också göra. Du är vekligen superduktig =)

hönapöna sa...

Superfin... gillar den lilla blomman!

Fisan sa...

Den ser varm, go och vintrig ut. Du är så himla påhittig och gör det så fint!

Frida sa...

Som en sovsäck till mobilen.
den ser världigt fin & höstig ut ^.^

Anonym sa...

Så skön ut. :)
Själv så har jag ännu inte avslutat mitt andra projekt ännu så då får jag inte börja på ngt nytt. Men jag vet i fasiken varför jag skall lägga ribban så högt för mig själv... första projektet var converseskor och andra en liten sittande häst. Huga... kan undra när de där öronen och benen skall komma på plats. Just nu ligger den bara halvfärdig och ensam där i sin påse... :)

Viktoria sa...

Så fin och ja, det behövs stötskydd till iphonen!
Vi kraschade en idag...

Ulle sa...

Så fint med blomman!! Jag har virkat ett fodral till min nya mobil jag med. Hmm.. glömt att fota det, kom jag på nu.
Har bli vlivit virktokig och påbörjat ett jätteprojekt. Jag e galen, suck. Får se om jag tar mig i mål:)
En härlig måndag önskar jag dig!
Kramiz

Anonym sa...

Oj va fint! Jag funderar på att själv virka nått sånt. Men de är svårt att välja färger och så tycker jag. Blomman var ju så fin. Kram

frida sa...

Men vad fint! :) Underbar blogg du har här!

Hoppas att du har en härligt måndag och att du har fått en fin start på veckan!

Kanel & Cayenne sa...

Jasså...jag kan.... :) Det verkar råda virkningsboom just nu! Alla virkar! Och det är ju så fint.... Jag gav mig på att virka mormorsrutor förra hösten, men det var väldigt pilligt och krävde lite mer tålamod än jag hade. Och jag tror att det garnet jag använda var allt annat än förlåtande. Andra gången du virkar säger du?! Vilken talang du är - det blev ju superfint! :)
Kram Jennica

Helena sa...

Så fint!

Anonym sa...

Tack för dina fina råd angående mitt inlägg om motion och bättre mat. Kram

Fröken Luju - inspirationsblogg sa...

Vilken super fin blogg du har :) Har snart kollat igenom hela bloggen din. Blir verkligen imponerad över allt pyssel du gör, och att du gör det med så enkla metoder. Pysslar själv en del när jag får stunder över, och det är så kul att hitta bloggar där inspirationen kommer mest hela tiden :)

Tack för en jätte bra blogg!
MVH Julia

aLva sa...

Häftigt!
Jag gör det mesta, men virka eller sticka har jag aldrig förstått mig på. Än en gång blir jag avundsjuk på dig... ;)

1975 by Eva sa...

Mycket fint!

Judith sa...

Hej!
Gud vad duktig du är..
du gör så himla fina tårtor, hur gullig var inte pingutårtan?? och ditt fina porslinslöv-smycke såg ju superproffsigt ut.
/Judith

Anonym sa...

En sån skulle man haft! Finfin! Precis som bloggen!

Små Idéer sa...

Men va fiffig du e! Kan du inte visa hur du gjort från början! Jag ska minsann göra ett sånt om inte du sljer ett ;)