Sidor

lördag 3 december 2011

Grisrenen

Lagom till första advent var han klar, glöggrenen, som blev lite mer av en gris än en ren. Men fin är han, och värmer glöggflaskan gör han, vår lilla grisren. Mönster finns hos virkprinsessan Kungen och Majkis.

Ps. Fixar lite med bloggdesignen. Några inputs? Förslag? Något som ser konstigt ut?

19 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Men vilken fin grisren :-)! Kul att du ville testa på mönstret! Har kikat runt lite hos dig och vad mycket fint du har pysslat ihop! Älskar tyghusen!! Lovely!

Ha en fortsatt go helg :-)!

Ullis sa...

så söt grisren! Vilken id´e! Ha en fin lördag!
Ullis

Helena, Craft and Creativity sa...

Nämen så fin!!! Det mönstret måste jag testa! :)

Jo sa...

Men så söt! Tack för länken till beskrivningen!

Denice sa...

Åh vilken söt. Jag gillar verkligen din dotters tygkanin också. rejält mycket sötare än bläckfisken min dotter sydde för ett tag sen :-)

hönapöna sa...

hahaha... grisrenen var riktigt tjusig!

Vardaxlyx sa...

Jätte söt grisren =)
Kramkram

Medvind sa...

Det är den finaste grisren jag sett!

Petra / Popetotrora sa...

Äsch... glöggris eller glöggren... same, same. :-)

Gillar nya designen och ramarna dunt småbilderna.

CreandoPhoto sa...

Men är han inte världens sötaste? Så gullig. Behöver nästan finnas en i detta hem också va? Kramar Kicki :)

aLva sa...

- ... och jag som trodde att du kunde allt. ;)

Det är en påtring som man trär tråd runt, först varannan sen är det bara att drar över den "förra" tråden.
... Okej, jag inser nu att jag inte är särskilt bra på att förklara och jag förstår om du inte förstår... hmm, vad ska man säga? Det ser ut som om man har stickat, men det är mkt enklare, man behöver inte räkna maskor eller så. Hoppas du förstod lite av det där iaf! :)

Monkan sa...

Det ska vara korsningar i år, här en grisren, hos mig julbockskanin :) Fast jag tycker ju att den här snyggingen är i allra högsta grad en ren och inget annat. Och himlans söta ikoner du gjort, man får ju lust att skaffa en iPhone bara för att få göra sånt ju.

Bloggdesignen ser finfin ut, får väl erkänna att det är så att man sällan minns den föregående, men mycket fin just nu i alla fall. Om de är nya eller inte har jag inte koll på, men "knapparna" i högermarginalen är väldigt fina. Är det vanliga foton med en extra piffig ram, egen skapad eller en man kan hitta nånstans?

Madeleine sa...

Vilken kul blogg du har! Jag har börjat med en sån där amigurami eller vad det heter, men är inte riktigt färdig...

Ha en skön kväll!

/ Madde

E.R.R.Y sa...

Så söt, så söt!

PS. Vikväggen kommer från Ellos och är inte alls så dyr som de "äkta". Tror att den fortfarande finns i deras sortiment.

Hildas hem - Sofia sa...

Men sååå söt! Alldeles bedårande! Vad duktig du är, jag önskar att jag kunde virka :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Anna sa...

Jättefin! :-)

Jo, angående min kvällskurs. Jag blev besviken faktiskt. Det är ju en d y r kurs och jag upplevde ofta att upplägget inte var helt genomtänkt. Vi fick faktiskt en extra lektion eftersom några personer hade orken att klaga över att vi vid ett tillfälle fick se en film (!). Det hände också att vi blev klara för tidigt, mer än en timma vid ett tillfälle, och då fick vi gå med med kommentaren "Men vaddå, det är väl skönt att gå tidigare?". Nja. Inte när man i snitt pröjsar tusen spänn per gång... Men men, det skiljer säkert från kurs till kurs. Den du hittat kanske är jättebra!

Anna sa...

Jättefin! :-)

Jo, angående min kvällskurs. Jag blev besviken faktiskt. Det är ju en d y r kurs och jag upplevde ofta att upplägget inte var helt genomtänkt. Vi fick faktiskt en extra lektion eftersom några personer hade orken att klaga över att vi vid ett tillfälle fick se en film (!). Det hände också att vi blev klara för tidigt, mer än en timma vid ett tillfälle, och då fick vi gå med med kommentaren "Men vaddå, det är väl skönt att gå tidigare?". Nja. Inte när man i snitt pröjsar tusen spänn per gång... Men men, det skiljer säkert från kurs till kurs. Den du hittat kanske är jättebra!

Helena sa...

Vad duktig du har blivit på att virka! Och vilken söt grisren! Jag har spanat in mönstret hos Kungen & Majkis men har inte hunnit göra en ännu.

leopardia sa...

Fler grisrenar åt folket!