Sidor

onsdag 18 april 2012

Fågelbo

Jag har gjort mig ett litet fågelbo att ha runt halsen. Tre pärlor, en smycketråd och en tång var allt som behövdes. Ja, och så tjuvade jag ju en av storasysters halskedjor också. Men det är inte mer än rätt för fröken tjuvar ju av mina smycken så fort hon får tillfälle.


Jag har bildstorleksångest här på bloggen som ni kanske märker. Jag kan inte bestämma mig för hur stora bilder jag ska ha. Vad tycker ni?

26 kommentarer:

Bara Sara sa...

Jag ställde samma fråga på min blogg, vilken storlek vill man ha?? Jag tycker det är kul med stora bilder jag!!

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Fröken Pyssel,

För min del får du då ha vilken storlek som helst på dina störtsköna bilder på dina störtläckra pyssel.

Fågelboet är lika vackert som genialt och förra inlägget är underbart. Fotot med den virvlande prinsessan är så otroligt vackert och bjuder på många härliga känslor i en enda bild.

Och inte nog med att du bygger snygg sänggavel, så gör du förstås en liten extra och smart "twist" på den och gör en tavelhylla högst upp - toppen! (Ha, där var jag fyndigare än planerat...) Fyrbenta kattastrofer eller tvåarmade viftande minimänniskor på besök i storsängen - det finns nog många orsaker att säkra järntecknet!

Du är verkligen inspirerande!

Hälsningar,
Helena

Pysselpralinen sa...

Så smart och stiligt i all sin enkelhet!
Jag gillar stora bilder!

CreandoPhoto sa...

Åh, så fint! Du är en mästare på allt du företar dig :) Ett sant nöje att kika in hos dig varje gång :)

Jag gillar stora bilder. En storbloggare sa till mig att den ultimata bilden på en blogg är 600X400 pxl. Så det kör jag med :)

Kramar Kicki

Annika sa...

Åh vad fint fågelbo! Säljer du även smycken?
Stora bilder gillar jag :)

Malin/BilboBlueEyes sa...

Jag gillar "lagom" stora bilder.. ;-)
Jag gillar din storlek på bilder och annars max 500 i bredd om inte bilden är väldig låg i höjd då kan den få vara lite bredare. Jag ser att många gärna använder mycket större bilder men jag tycker det bli jobbigt att titta på. Det känns som man måste backa nåt steg från datorn för att uppskatta hela bilden om den blir för stor.

Fru Froby sa...

Ju större bilder desto bättre, enligt mig alltså. Superfint halsband oxå, jag borde verkligen införskaffa några nya faktiskt. Har en storasyster som lyckades prinsessleka sönder flera stycken häromdan. Jag upplever att prinsessorna på 2000-talet är lite mer aggressiva än de var på min tid...

Fröken Pimpinett sa...

Stora bilder är bra tycker jag! I alla fall om man mest visar hantverk, då behövs det för att man ska se detaljerna.

Urtjusigt halsband - enkelt men inte trist!

kavallinskan sa...

Vilket vackert smycke!
Supersnygg sänggavel!
Jag gillar både stora och små bilder på bloggen, så jag kör både och.
Ha en fin dag!
kram

Katarina sa...

Väldigt fint!
Jag gillar stora bilder! Men så älskar jag som bekant bilder.. ;)
Håller med om att preggon (:D) är vackra!

Anonym sa...

Jättefint smycke!

Dina bilder brukar vara ganska lagom. För stora får man dålig överblick och för små ser man ju inte ordentligt.

sveas punkt. sa...

Väldigt fint i sin enkelhet, det som du är en mästare på! :)
Jag tycker du har bra storlek, stora så att detaljerna syns.
// Sandra

Emmy sa...

Fin! Jag tycker detta är en bra strl på bilder.

Beas sa...

Jag så din kommentar angående min "Använd det du har"utmaning. Jag har carit grymt frånvarande från den själv, men tänker använda det som är kvar av månaden till att pyssla och blogga i utmaningens anda. Tycker inte att det är viktigt att börja ett särskilt datum egentligen, bara man utmanar sig själv. :-)

Har skrivit in dig i utmaningslängden, men du väljer förstås själv hur aktiv du vill vara.

Unknown sa...

Snyggt! Har samma dilemma, bildstorleksångest! Blev besvärligare att fixa bilderna lika stora med det nya bloggsystemet i blogger, förut gick det lätt att ändra i html-koderna så att alla har samma bredd.

Anonym sa...

Oj så vackert!

Anonym sa...

Oj så vackert!

kungen o majkis sa...

Hur gulligt halsband som helst :-)!! Smyckespyssel har jag sjutton aldrig gett mig på. Jag kanske borde.

Anonym sa...

Stora bilder! :) läser oftast på mobilen och då är det härligt m stort format :) /Maria

Li.W sa...

Väldigt fint fågelbo! STORA BILDER :)
Kram

Fiffiga Systrar sa...

ett supersött litet pippibo! Sänggaveln under är fantastisk. kram från oss!

Paulina sa...

ojoj så sött det var! Får så mycket inspiration varje gång jag tittar in här! Härligt!
Kram
Och ja, egentid regerar!

Helena, Craft and Creativity sa...

Underbart halsband! :)

Jag gillar bilder som är runt 450-500 px breda. Men liggande bilder kan ibland bli lite små då.

Själv har jag alltid svårt att välja ut vilka bilder jag ska visas och det slutar med att jag visar massor med bilder och då ofta i collage istället...

mest virkat sa...

Jag håller med överstående kommentarer. Alla dina bilder är så fina!! Stort är bra tycker jag :-) Trevlig helg!

Cissi sa...

Smycket är otroligt fint och vilken smart idé! Jag är som alltid imponerad av alla dina kreationer

Zima sa...

Ååååh vilket fint halsband! Det låter enkelt att göra oxå. Kanske ska prova, har ju en del smyckesattiraljer kvar sen jag gjorde lite smycken.

Angående bilder - spelar ingen roll, så länge som dom är stora eller mittemellan. :)