Sidor

lördag 25 maj 2013

Svårfotade

Jag tänkte att det vore fint med ett porträttfoto på mina föräldrar. Så jag försökte mig på det...

jag: "kan ni luta er lite mot varandra"
pappa: "nää, det känns konstigt"
jag: "kan du hålla om mamma?"
pappa: "nä det här känns ju helt konstigt"
*tja, dom har ju bara varit gifta i typ 30 år så det måste ju vara jättekonstigt*
jag: "men kan ni vara tysta, det blir inte så snygga foton om ni pratar hela tiden"
pappa: "men din mamma kan ju inte vara tyst"

Deras galna vovve var däremot en utmärkt fotomodell! Han var tyst och han gjorde som jag sa ;-) Men jag fick faktiskt ett par fina foton under de 5 minuterna de satt ned. Och så blir det fler fototillfällen framöver, var så säkra kära föräldrar!

7 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Ha, ha, ha..på dem bara! Alla nära och kära råkar ut för mig och min kamera. Det är en gedigen övertalningskampanj som krävs ibland, men till sist hamnar de framför min kamera :)

Underbar bild har du tagit där. Säger så mycket tycker jag... i den syns 30 års äktenskap väldigt tydligt :)

Kramar

Johanna | Tillvaron.se sa...

Hahahaha! Underbart ju. Man kan ju, för att vara snäll eller något, kalla det självinsikt. Jag ber om att få vara med på kort men ser ut som en kastrull överkokt potatis varje gång, så jag borde kanske låta mer sådär. Men den bilden var underbar i alla fall!!

Unknown sa...

Hahaha härligt! Bilden du visar är helt underbar.
Kram Maria

Linda sa...

Åh jag vet precis hur det är!
Mina föräldrar firade 25 år som gifta i början av året och jag ville ta lite snabba bilder på dem och drog ut dem på gatan utanför huset. De pratade typ hela tiden så minerna blev roliga och de kunde inte stå normalt heller. Men jag fick några bra bilder i alla fall :)

Åsa Tidqvist sa...

väldigt fin bild - säger så mkt!

Malin sa...

Haha förstår dig. Mina föräldrar vill inte vara med på bild alls. Mamma blänger på en om hon vet att man tar en bild på henne. Så i framtiden kommer barnbarnen att undrar om gammelmormor alltid var sådär arg om hon ser ut på bilderna? ;)

Fröken Prickig sa...

Känner igen mig lite... tycker det är jobbigt när man ska bli fotad, men det där kortet blev ju jättefint. Det är något speciellt med händer, de är så personliga! Lycka till med dina fotojobb:)